VIDEO / Brigitte Pastramă a împlinit 44 de ani. Surpriza pe care i-a făcut-o Florin Pastramă la miezul nopții

08.02.2021, 13:42
VIDEO / Brigitte Pastramă a împlinit 44 de ani. Surpriza pe care i-a făcut-o Florin Pastramă la miezul nopții
VIDEO / Brigitte Pastramă a împlinit 44 de ani. Surpriza pe care i-a făcut-o Florin Pastramă la miezul nopții

În weekend, Brigitte Pastramă și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta a avut parte de o surpriză din partea partenerului ei de viață, Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă a fost răsfățată de ziua ei de naștere. Vedeta, care a împlinit 44 de ani, a avut parte de o surpriză la miezul nopții din partea actualului ei soț, Florin Pastramă, și a familiei.

Florin Pastramă a așteptat să se facă miezul nopții și a intrat în camera lui Brigitte cu un buchet de flori de 101 trandafiri galbeni și un tort în formă de inimioară. De asemenea, Brigitte Pastramă a primit trufe și șampanie. „Surpriza de la miezul nopții”, a scris Brigitte Pastramă în deptul unui videclip pe care l-a postat pe contul său de Instagram.

Brigitte l-a cunoscut pe Florin Pastramă la emisiunea ”Ferma”

Brigitte și actualul ei soț, Florin Pastramă, s-au cunoscut pe durata participării la emisiunea ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV, unde ambii au fost concurenți.

Vedeta și-a amintit despre momentul în care a început povestea de dragoste cu Florin Pastramă.

”În Ferma l-am cunoscut. Nu-mi pare rău că am participat. Mai important este unde l-am cunoscut. L-am cunoscut în proiectul Ferma. Nu regret pentru că acest proiect m-a făcut să devin o persoană cu un statut independent față de fostul meu soț, lucru care pe mine mă bucură foarte mult și mi-a deschis o carieră în domeniul televiziunii. A fost un nou început pentru mine. Acolo l-am cunoscut. E drept că la momentul acela, trei luni de zile, nu am avut telefon, nu am avut informație, nu am avut internet. Nu am știut cine este Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut acolo au fost mai mulți decât trebuia să-i fac. Dar acum lucrăm cu ce avem, suntem unde suntem. Lucrăm cu ce este. Păi ce să fac?… Suntem unde suntem, nu este așa de ușor. Eu l-am cunoscut pe Florin într-un moment foarte-foarte greu… El a fost unicul dintre colegii mei care a avut încredere în mine. Toată lumea mă privea ca pe o ucigașă care a băgat picături de ochi în mâncare…”, a declarat Brigitte Pastramă la o emisiunea de televiziune.

citește și...