VIDEO / Bogdan Mocanu de la ‘Puterea dragostei’, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul de la mare. ‘Parcă tot ce am făcut a condus la punctul ăla’

29.07.2020, 14:33
VIDEO / Bogdan Mocanu de la 'Puterea dragostei', dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul de la mare. 'Parcă tot ce am făcut a condus la punctul ăla'
Bogdan Mocanu de la 'Puterea dragostei', dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul de la mare. 'Parcă tot ce am făcut a condus la punctul ăla'

Weekend-ul trecut, Bogdan Mocanu de la ‘Puterea dragostei’ a trecut prin clipe dificile, după ce a fost implicat într-un accident rutier în stațiunea Mamaia.

Câștigătorul sezonului 1 al emisiunii ‘Puterea dragostei’ s-a trezit cu mașina făcută praf din cauza unei tinere de 19 ani, care nu s-a asigurat când a intrat într-o intersecție.

Bogdan Mocanu a povestit recent cum s-a produs accidentul și cum a ajuns să fie pus la zid de prietenii șoferiței care a intrat în el.

Cum s-a întâmplat totul

‘Mă bucur foarte mult că mă vedeți și că mă mai puteți vedea. Să vă explic exact ce s-a întâmplat acolo. Ce am căutat la mare? Am stat toată în ziua în casă și m-am plictisit și aveam de ales ori să merg la maică-mea, ori la mare. Acum, de ce vă povestesc asta: au fost foarte multe chestii care au dus acolo, parcă tot ce am făcut a condus la punctul ăla în care m-am trezit cu un număr de înmatriculare. Încă de când am plecat am stat vreo trei ore și m-am gândit dacă să merg sau să nu merg. Nu știam ce să fac’, a spus Bogdan Mocanu pe vlog.

‘Nu-ți trebuie mașină pentru drum, dar totuși, am mâncat și din reflex m-am urcat în mașină fără să îmi dau seama. Nu au durat 10 secunde. Am ieșit din parcar și apoi era o intersecție, ca prin vis am văzut-o așa razant și următorul gând nu am mai avut timp să-l procesez că m-am trezit izbit. Deja îmi imaginam cum arată mașina. Parcă m-a lovit Dumnezeu’, a mai spus Mocanu.

A refuzat să primească îngrijiri

În urma impactului, fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’ a fost accidentat ușor, dar a refuzat să meargă la spital. Mocanu a povestit șocat că părinții tinerei i-au sărit în cap, deși fiica lor era vinovată de accident.

‘Mă gândeam ce am făcut eu, oare e vina mea? Și mă dau jos din mașină, stai că îmi prinsese piciorul ușa și au venit mai mulți oameni și m-au scos din mașină. Fetița aia înjura toată, când mă uit la mașina ei… epavă.

Între timp au venit și părinții ei. Taică-su foarte urât mi-a vorbit: „Dom’le că mi-ai distrus fiica”. Când aud așa ceva, i-am zis: `Știți că ea a intrat în mine?`. Între timp a venit la mine și am dat-o la pace și mi-a părut rău și de ei și de mine’, a mai adăugat Bogdan Mocanu.

citește și...