Mama Andrei Voloș i-a transmis un mesaj dur lui Bogdan Mocanu, fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’

07.07.2020, 16:27
Mama Andrei Voloș i-a transmis un mesaj dur lui Bogdan Mocanu, fostul concurent de la 'Puterea dragostei'

Mama Andrei Voloș, fostă concurentă la ‘Puterea dragostei’, a vorbit despre despărțirea tinerei de Bogdan Mocanu! După ce s-a despărțit de tânăr, bruneta a ales să plece în Italia, la mama ei.

Andra Voloș a suferit enorm după separarea de Bogdan Mocan, pe care l-a acuzat că a înșelat-o în repetate rânduri. De asemenea, aceasta a șocat pe toată lumea după ce a afirmat că a fost la un pas de sinucidere.

‘Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o’, spunea aceasta.

Ce i-a transmis lui Mocanu

În apărarea ei a sărit mama acesteia, care nu a ezitat să îl facă praf pe fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’.

Recent, Andra a făcut un vlog în care le-a arătat fanilor ce părere are mama sa despre despărțirea de iubitul ei. Femeia a ținut să îi reproșeze lui Bogdan Mocanu că nu a știut să o aprecieze pe fiica ei și că nu îl va ierta niciodată pentru răul făcut Andrei.

În plus, mama Andrei a mai declarat că Bogdan Mocanu nu o lăsa pe brunetă să iasă din casă, în timp ce el mergea la club cu amicul lui, Jador.

L-a făcut praf

‘Andrada, îmi pare foarte rău! Tu ai fost un copil ținut… numai eu știu ce am făcut pentru voi să vă ofer dragostea si respectul. Bogdan nu știe să te prețuiască pentru că i-am spus: „Sunt trei lucruri pe care dacă i le dai, obții totul: sinceritate, respect, iubire, patru adică: cuvântul e cuvânt. El nu a știut să-ți ofere asta. El te-a îmbrăcat ca călugărițele, dar de ieșit ieșea. El mergea cu Jador cu femei. 

„Eu i-am dat un sfat părintesc ca mamă și i-am zis: măi copile, nu are rost să o îmbraci până aici și s-o ții închisă. Că o să scape. Ori sunt drepturi egale, ori nimic. Odată ce muncesc și eu muncești și tu, se face jumi juma, băiatule’, a spus femeia.

citește și...