Cine este Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei”. Cu ce se ocupă în viața reală

05.07.2020, 15:16
Cine este Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei”. Cu ce se ocupă în viața reală

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai atrăgători participanți de la emisiunea ”Puterea Dragostei”, prezentată de Andreea Mantea la postul de televiziune Kanal D.

Bogdan Mocanu arată extraordinar de bine și a atras atenția fetelor din concurs și nu numai cu trupul său foarte bine lucrat la sala de sport. De altfel, acesta a mărturisit că look-ul lui se datorează sportului pe care îl practică încă de la vârsta majoratului.

E culturist și a câștigat numeroase trofee


Potrivit stirilekanald.ro, Bogdan Mocanu practică de mulți ani culturism și a ajuns să câștige multe trofee, în urma antrenamentelor intense și a unei ambiții de fier.

Pe contul său de socializare, acesta a postat numeroase fotografii de la concursuri și în care își arată trupul foarte bine lucrat. Imaginile au adunat numeroase aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitata pe rețelele de socializare.

A avut o relație cu Andra Voloș

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au cunoscut în sezonul 2 al emisiunii ”Puterea dragostei”, de la Kanal D. După ce s-au îndrăgostit, cei doi au decis să plece acasă împreună, în România.

”Este persoana pe care o iubesc acum, nu aș mai putea să mă uit vreodată la altcineva. Sper să fim fericiți împreună, mai ales dincolo de lumina reflectoarelor”, declara tânărul.

Din păcate, relația lor a durat doar șase luni, iar Andra Voloș și Bogdan Mocanu  și-au spus adio. După despărțire, Andra Voloș a făcut unele mărturisiri șocante despre relația lor. Tânăra îl acuza pe fostul ei partener de infidelitate și de violență.

”Sunt foarte dezamăgită de el, dezamăgită de sentimentele pe care le-am pus în această relație și sper ca el să fie bine și știu că după ce am încercat să ne împăcăm, am tot observat că prietenul lui îl filmează cum bea, își bătea joc. Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o”, spunea Andra.

citește și...