VIDEO / Aurel Pădureanu, deranjat de artiștii care au imitat-o pe Cornelia Catanga la ”Te cunosc de undeva”. ”Dar ăsta este un neica nimeni”

24.10.2022, 11:30
VIDEO / Aurel Pădureanu, deranjat de artiștii care au imitat-o pe Cornelia Catanga la ”Te cunosc de undeva”. ”Dar ăsta este un neica nimeni”
Aurel Pădureanu, deranjat de artiștii care au imitat-o pe Cornelia Catanga la ”Te cunosc de undeva”

Interpretul de muzică de petrecere Aurel Pădureanu, în vârstă de 72 de ani, a fost deranjat de modul în care Johnny Romano a imitat-o pe Cornelia Catanga, regretata lui soție, la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, difuzată de postul de televiziune Antena 1. Johny Romano a imitat-o pe Cornelia Catanga împreună cu Rona Hartner, cea cu care face cuplu la show-ul transformărilor.

În acest sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva, Rona Hartner și Johny Romano au interpretat-o pe Cornelia Catanga la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1.

Prestația lui Johny Romano, care a imitat-o pe Cornelia Catanga, l-a deranjat pe Aurel Pădureanu, care a fost partenerul de viață al regretatei artiste.

Aurel Pădureanu, deranjat de artiștii care au imitat-o pe Cornelia Catanga la ”Te cunosc de undeva”. ”Dar panarama asta cine este să facă glume proaste pe seama soției mele? ”

”Pe soția mea, Cornelia Catanga au mai imitat-o și alți artiști, tot la emisiunea Te cunosc de undeva. Dar ăsta este un neica nimeni. Cine a auzit de Johny Romano? Și Connect-R m-a deranjat atunci când a imitat-o. Și Cornelia trăia, pe atunci. Dar i-am spus în particular, când l-am întâlnit la un eveniment că nu e frumos că a râs de boala cu ochii a Corneliei, că nu vedea bine!”, a declarat Aurel Pădureanu pentru revista Viva.

”Pe Cornelia au mai imitat-o nume mari ca Marcel Pavel și Monica Anghel sau Pepe. Artiști, nu păcălici! Dar ei nu au făcut bășcălie! Nu au luat-o în râs! Dar panarama asta cine este să facă glume proaste pe seama soției mele? Inițial, am vrut să tac, dar când mi-a arătat băiatul că a publicat și pe TikTok un filmuleț la mișto, nu m-am mai abținut. Vrea să se facă cunoscut pe numele Corneliei, vorba băiatului meu, Alexandru. Rona a fost prietenă cu Cornelia. A cântat frumos. Dar individul acesta se prostea! L-a lăudat una care nu e nici cal și nici măgar! Să îi fie rușine!”, a mai spus acesta.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

 

citește și...