VIDEO / Anna Lesko, vedetă într-un clip postat de Jennifer Lopez

12.11.2020, 13:24
VIDEO / Anna Lesko, vedetă într-un clip postat de Jennifer Lopez
VIDEO / Anna Lesko, vedetă într-un clip postat de Jennifer Lopez

Anna Lesko apare, alături de alte vedete, într-un videoclip postat de celebra Jennifer Lopez pe YouTube.

Videoclipul ”Pa Ti”, lansat în toamna acestui an de Jennifer Lopez și Maluma, a fost foarte bine primit de public. Pe TikTok s-a viralizat challenge-ul „Pa Ti”, iar printre vedetele care dansează pe piesa intrerpretată de Jenniler Lopez și Maluma se numără și Anna Lesko, notează protv.ro.


Jennifer Lopez a postat zilele trecute pe YouTube un clip creat special pentru fanii săi, intitulat „Pa’ Ti Challenge TikTok Dance Compilation”, în care apar persoane din întreaga lume care dansează pe piesa ei și a lui Maluma, inclusiv Anna Lesko. Respectivul clip a adunat peste 300.000 de vizualizări.

Anna Lesko, implicată în proiectul ”Ferma”

În prezent, cântăreața Anna Lesko este una dintre vedetele care concurează în cel mai nou sezon al emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV.

Despre participarea sa la emisiune a făcut artista declarații pentru click.ro.

”Sunt la primul reality-show și cred, sincer, că este cel mai tare reality-show creat vreodată. Ferma este o experiență unică, aș putea vorbi enorm pe tema aceasta. Nu am să te mint, nu a durat foarte mult să mă conving să particip la acest reality, tocmai pentru că nu știam nimic despre Fermă. M-am uitat în perioada de izolare la câteva episoade. Mi-am dorit să iau întreaga experiență în piept, exact așa cum mi se oferă. Mi-am dorit să fiu aruncată complet nepregătită, în ideea de a nu fi, nici măcar puțin, pregătită pentru ceva anume. Este adevărat, cu alte ocazii sunt mult mai calculată, dar acum așa am simțit. Eu am gândit așa: ”Ce va fi, va fi”. Mi-am propus să fiu eu, 100%. Este o experiență fantastică, să ai camere pretutindeni, să ai microfonul non stop. Pentru mine, la un moment dat, nici nu a mai contat. Eu nu m-am expus în astfel de contexte și am păstrat toate aceste laturi firești, umane, care fac parte din caracterul meu, doar pentru mine”, a declarat vedeta.

 

citește și...