VIDEO / Cum apare Antonia în cel mai nou videoclip. Acoperită doar de o chitară

29.09.2020, 10:59
VIDEO / Cum apare Antonia în cel mai nou videoclip. Acoperită doar de o chitară
VIDEO / Cum apare Antonia în cel mai nou videoclip. Acoperită doar de o chitară

Antonia are o apariție de infarct în cel mai recent videoclip al său. Artista apare dezbrăcată, acoperită doar de o chitară, într-unul dintre cadre.

Antonia are o nouă piesă care se numește ”Rebound”. În videoclipul melodiei respective, cântăreața apare într-o ipostază plină de senzualitate.

Într-unul dintre cadre, Antonia este dezbrăcată, acoperită doar de o chitară. Imaginile demostrează, o dată în plus, de ce Antonia este considerată ca fiind una dintre cele mai sexy vedete din România.

Ce spune Antonia despre noua piesă

“Rebound” e genul acela de piesă în care se regăsesc mai mult fetele. Este vorba despre o fată care încearcă să treacă peste o relație care s-a încheiat împotriva voinței ei, iar ea încă se mai gândește la el. Și deși caută soluții să îl uite, nu reușește. Este o piesă de dragoste, dar o dragoste care doare”, a spus Antonia, potrivit wowbiz.ro.

Noua piesă a Antoniei a fost compusă de Emily Kocontes, Zev Troxler, Jayson DeZuzio, Mădălin Roșioru (MADS) și produsă de Mădălin Roșioru (MADS). Videoclipul a fost regizat de Bogdan Păun.

Cum a ajuns Antonia în România

Antonia a locuit multă vreme în America. Aceasta a ajuns în România la vârsta adolescenței și a făcut-o pentru a fi alături de tatăl ei din acte, Mihai Iacobescu, după cum a declarat mama artistei, Denise Iacobescu.

„În România am născut şi la 11 luni am plecat cu ea în America. Deci Antonia nu are nicio amintire din copilăria ei, din România”, a explicat Denise Iacobescu într-un interviu la TV.

„Prima oară am trăit în Utah după care ne-am mutat în Vegas. În Vegas am avut propriul meu business, make-up artist, cosmetician, absolut tot ce ţine de beauty. A fost o întâmplare. A venit Antonia cu tatăl ei aici, pentru că îşi cunoscuse actuala soţie. Ea nu mai fusese niciodată în România, a venit cu el, s-a decis să rămână aici… Ea a venit la vârsta de 18 ani aici. Nu m-am gândit că vrea să rămână, am zis că e doar o simplă vizită şi că se va întoarce”, a completat mama Antoniei.

citește și...