Anna Lesko a enervat-o la culme pe Ana-Maria Ababei la ”Ferma”. ”Nu-ți bați joc cum vrei tu”

04.11.2020, 12:21
Anna Lesko a enervat-o la culme pe Ana-Maria Ababei la ”Ferma”. ”Nu-ți bați joc cum vrei tu”
Anna Lesko a enervat-o la culme pe Ana-Maria Ababei la ”Ferma”. ”Nu-ți bați joc cum vrei tu”

Anna Lesko a enervat-o la culme pe Ana-Maria Ababei la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. După ce a devenit fermier șef, Anna Lesko a pus câteva condiții care nu au fost pe placul celorlalți concurenți.

Regula Annei Lesko de a fi toată lumea cât mai sexy pare că nu le surâde tuturor concurenților din ”Ferma”, mai ales că le impune acest lucru. Foarte deranjată a fost Ana-Maria Ababei, care s-a simțit atacată în momentul în care Anna Lesko a părut că ia în râs costumul popular și cântecele Anei-Maria.

”Eu nu cânt nici ”Cine a pus cârciuma în drum”, nici… Eu, în primul rând, sunt interpretă de muzică populară, am propriile melodii, am și un album scos pe piață, adică stai puțin că nu… Că mai cântăm noi din astea, lăutărească, câte o melodie de pahar sau ce mai cântăm, asta e partea a doua. Dar nu îmi spui tu mie că nu avem nevoie de ”Cine a pus cârciuma în drum”, chiar a fost urât”, a comentat Ana-Maria Ababei.

Ana-Maria Ababei, replică dură la comentariile Annei Lesko

Afirmațiile Annei Lesko au deranjat-o teribil pe Ana-Maria Ababei, care a reacționat vehement.

Aceasta a afirmat că pentru ea costumul popular este sfânt.

”Scufițo, sau nu știu cum mi-a zis. Și mă uit așa la ea… Sinceră să fiu, am tăcut, am înghițit în sec, doar că pe mine m-a deranjat. pentru mine, costumul popular este extrem de important, eu de la vârsta de 7-08 ani m-am dedicat muzicii. Am purtat cu toată dragostea și cu toată mândria costumul popular încă de mic copil. pentru mine chiar înseamnă foarte mult, pentru mine fiecare piesă a costumului popular reprezintă ceva… Pentru mine, costumul ăsta înseamnă enorm. Dacă pentru mine înseamnă atât de mult ceva, când te iei de muzica populară, de costumul popular, de lucrurile astea care pentru mine sunt sfinte, dai direct în mine. E ca și cum m-ai înjura. Atât de tare m-a durut pe mine faza asta de azi. Nu-ți bați joc cum vrei tu”, a mai spus Ana-Maria Ababei.

citește și...