VIDEO / Andreea Răducan se destăinuie. ”Au fost momente în care nu vedeam progresul”

18.04.2022, 12:29
VIDEO / Andreea Răducan se destăinuie. ”Au fost momente în care nu vedeam progresul”

Andreea Răducan, în vârstă de 38 de ani,  a făcut declarații despre viața și cariera sa în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars. ”În cazul meu au fost mici accidente și au fost momente în care nu vedeam progresul”, a declarat marea campiooană la gimnastică artistică.

Andreea Răducan este una dintre cele mai titrate sportive din lumea gimnasticii artistice. De-a lungul carierei sale, Andreea Răducan a fost medaliată cu aur pe echipe și argint la sărituri, la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, multiplu medaliată la campionatele europene și mondiale de gimnastică artistică. Din anul 2017 până în anul 2020 a fost președinte al Federației Române de Gimnastică.

Andreea Răducan a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, în care a vorbit despre viața și cariera sa.

Andreea Răducan se destăinuie. ”Aveam emoțiile pe care le avea orice sportiv, dar am reușit să le transform în emoții constructive”

”Pentru mine kinetoterapia este un domeniu destul de cunoscut, practicând sport de performanță, evident că este o componentă importantă în tot ceea ce înseamnă activitatea unui sportiv și la un nivel începător, dar și de înaltă performanță… Am vrut să îmi păstrez o sănătate absolut necesară, chiar și după încheierea sportului de performanță. Eu cred că fiecare sportiv de perfomanță traversează astfel de obstacole, mici accidentări, uneori mai grave. În cazul meu au fost mici accidente și au fost momente în care nu vedeam progresul”, a declarat Andreea Răducan, potrivit spynews.ro.

”Tatăl meu a fost foarte pasionat de sport. A jucat fotbal atunci când era copil, dar nu a avut susținerea necesară și a rămas un vis neîmplinit. Părinții mei au fost întotdeauna alături de mine. Aveam emoțiile pe care le avea orice sportiv, dar am reușit să le transform în emoții constructive… Copiii mei vor face sport. Eu și soțul meu suntem de părere că o educație mai bună decât cea din sport nu există. Nu există discuție să nu îmi susțin copiii în a practica sport. Nu m-aș băga să îi antrenez, dar dacă ar simți nevoia să îmi ceară un sfat, bineînțeles că îi voi ajuta. E o viață de familie foarte frumoasă și îi mulțumesc lui Dumnezeu”, a completat fosta gimnastă de performanță.

citește și...