Declarația Vivianei Sposub despre fetițele lui George Burcea și ale Andreei Bălan

25.11.2020, 10:40
Declarația Vivianei Sposub despre fetițele lui George Burcea și ale Andreei Bălan
Declarația Vivianei Sposub despre fetițele lui George Burcea și ale Andreei Bălan

Viviana Sposub a făcut o declarație cu totul neașteptată despre fetițele iubitului ei, actorul George Burcea, și ale cântăreței Andreea Bălan.

La show-ul ”Ferma”, Viviana Sposub a comentat despre Ella și Clara, cele două fetițe pe care actualul ei iubit, actorul George Burcea, le are cu fosta lui parteneră de viață, cântăreața Andreea Bălan. Actuala iubită a lui George Burcea a primit o pedeapsă la Ferma din partea Mihaelei Rădulescu, după ce nu a respectat regulile unei sarcini. Viviana Sposub a fost nevoită să vorbească 10 minute cu un buștean, ca și cum ar fi vorbit cu George Burcea.

”George este un băiat extraordinar, plus vine la pachet și cu copii. Nu trebuie să te mai chinui tu…”, i-a spus Andrei Stoica Vivianei Sposub, potrivit revistei Viva . Aceasta a afirmat: ”Da, o să fiu mamă vitregă. Nu o să mă chinui eu să fac copii, am direct. Am două fetițe, sănătoase, frumoase. Doamne, să trăiască!”.

Viviana Sposub, mai fericită ca niciodată alături de George Burcea

Viviana Sposub a afirmat de curând că iubește tot ce se întâmplă în viața ei în prezent. Vedeta, care concurează la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV, trăiește o poveste de dragoste cu actorul George Burcea, fostul partener de viață al cântăreței Andreea Bălan.

Întrebatăcum vede ea dragostea în acest moment, Viviana Sposub a explicat: ”Îți răspund la întrebarea asta într-un moment al vieții în care sunt foarte îndrăgostită și fericită. Așa că pot spune că dragostea e totul! Iubesc mult! Iubesc viața, iubesc oamenii din jurul meu, iubesc tot ce mi se întâmplă în acest moment. Unde dragoste nu e, nimic nu e!”.

Vedeta a vorbit și despre căsătorie și copii. Aceasta a dezvăluit că  se vedea măritată și cu copii la vârsta de 22 de ani. ”Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu alte cuvinte, socoteala din Moldova nu se pupă cu cea din Capitală! Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit”, a declarat Viviana Sposub.

citește și...