Cum i-a explicat Andreea Bălan fetiței sale mai mari separarea de George Burcea. ”Știe că tati lucrează”

25.05.2020, 15:18
Cum i-a explicat Andreea Bălan fetiței sale mai mari separarea de George Burcea. ”Știe că tati lucrează”
Cum i-a explicat Andreea Bălan fetiței sale mai mari separarea de George Burcea. ”Știe că tati lucrează”

Cântăreața Andreea Bălan a dezvăluit cum i-a explicat fetiței sale mai mari despre despărțirtea de George Burcea.

Andreea Bălan și actorul George Burcea s-au separat de câteva luni, în vara acestui an urmând să se prezinte în instanță pentru a rezolva tot ceea ce este legat de divorț. Fetițele cuplului, Ella și Clara, au rămas în grija artistei, George Burcea venind doar în vizită.

”Nu prea pricepe ce înseamnă un divorț”

Andreea Bălan a fost întrebată cu i-a spus fiicei sale mai mari, Ella, despre separarea de George Burcea.

”M-ați întrebat cum reacționează Ella sau dacă Ella știe. Ei bine, un copil, la trei ani, nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț. Ea știe că tati vine din când în când, că tati lucrează.

Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, un minut, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel… Le ofer fetițelor tot felul de activități, le ajut să treacă peste această perioadă…”, le-a transmis Andreea Bălan fanilor pe canalul său de YouTube, potrivit spynews.ro.

Are o carieră impresionantă

Andreea Bălan are o carieră de succes în spate. Vedeta a debutat în televiziune în anul 1994, în cadrul programului ”Ba Da, Ba Nu”. A devenit cunoscută ca membră a trupei Andre, în cadrul căruia a activat între anii 1998 și 2001 și a lansat 7 albume, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea formației Andre, lansează pe 23 iunie 2002 primul album solo. Au urmat alte albume care s-au bucurat de succes.

De-a lungul anilor, Andreea Bălan a participat la umeroase emisiuni de televiziune. Este recunoscută pentr show-urile de dans foare spectaculoase pe care le face în spectacolelel sale.

În plan personal, Andreea Bălan a avut o relație de lungă durată cu muzicianul Keo, de care s-a separat cu mare scandal. Și-a format o familie alături de actorul George Burcea, însă mariajul lor a ajuns la final din cauza neînțelegerilor în cuplu.

citește și...