VIDEO / Andreea Bălan are contract cu Antena 1, dar a apărut la Pro TV. Ce a declarat artista

10.12.2020, 11:18
VIDEO / Andreea Bălan are contract cu Antena 1, dar a apărut la Pro TV. Ce a declarat artista
VIDEO / Andreea Bălan are contract cu Antena 1, dar a apărut la Pro TV. ”Pentru prima oară aici, sper să mai revin când mai am derogare”

Andreea Bălan are contract cu postul de televiziune Antena 1, însă recent a apărut la două emiksiuni de la postul rival, Pro TV.

Zilele acestea, Andreea Bălan și-a făcut apariția la postul de televiziune Pro TV, deși este bine știut că vedeta are contract cu postul rival, Antena 1. Andreea Bălan a fost prezentăla două emisiuni de la Pro TV – ”La Măruță” și ”Vorbește lumea”. Ea a venit însoțită de Andreea Antonescu pentru a își promova noua piesă, numită ”Nostalgii”. “Fetelor, vă mulţumim mult. Succes cu noua piesă”, a spus Cătălin Măruță, potrivit okmagazine.ro.

Prezentatorii Cove și Adela Popescu au comentat: „Andreea Bălan, pentru prima oară la noi în platou. Bine ai venit!”. Cântăreaţa a reacţionat imediat. „Aveţi un platou foarte frumos! Mă bucur! Pentru prima oară aici, sper să mai revin când mai am derogare. Mă bucur foarte mult să vă văd şi să cântăm aici piesa Nostalgii cu al doilea videoclip pe care l-am lansat după reunirea noastră”, a spus ea la PRO TV.

Ce au declarat Andreea Bălan și Andreea Antonescu despre relația lor

„Cu bune și cu rele, Andreea a făcut parte din familia mea, și trebuie să rămână în familia mea, ăsta a fost motivul pentru care am ales-o pe Andreea să îi fie nașă fiicei mele. Și datorită faptului că am mai crescut, și, sperăm noi, ne-a mai venit mintea la cap. Nu putem să generalizăm. Au fost momente, au fost niște chestii din cauza oboselii, de la concerte, evenimente, doar că eram mult prea mici ca să manageriem noi toate lucrurile astea”, a declarat Andreea Antonescu la o emisiune TV.

La rândul ei, Andreea Bălan a făcut declarații despre relația pe care o are cu Andreea Antonescu. Aceasta a afirmat că Andreea Antonescu a fost mereu alături de ea, în cele mai dificile momente prin care a trecut în viață.„Ne-am lămurit, din cauza cui, și din cauza trecutului și a traumelor. Dar acum suntem bine, suntem prietene. Atunci când ne-a fost greu, întodeauna am fost alături una de cealaltă. Ea, în special, când mie mi-a fost rău, și am fost în spital, și când am trecut prin perioade amoroase mai triste, ea a fost alături de mine cu toate sfaturile și tot sufletul. Când eram bine poate nu vorbeam, dar atunci când ne-a fost rău, chiar dacă nu vorbiserăm poate de trei luni, cinci luni, șase luni, a fost la telefon, sunt alături de tine, cu ce pot să te ajut, e foarte important”, a afirmat Andreea Bălan.

 

citește și...