George Burcea, mesaj tranșant după ce Andreea Bălan a ajuns la spital. ‘Absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon’

05.11.2020, 16:28
George Burcea, mesaj tranșant după ce Andreea Bălan a ajuns la spital. 'Absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon'
George Burcea, mesaj tranșant după ce Andreea Bălan a ajuns la spital. 'Absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon'

George Burcea a făcut primele declarații după ce mama fiicelor lui, Andreea Bălan, a fost dusă de urgență la spital.

Fostul concurent de la ‘Ferma’ a explicat că a încercat să se intereseze de starea artistei, însă nimeni nu i-a răspuns la telefon.

Mai mult de atât, actorul a mers să își vadă fetele, dar a fost ținut la poarta casei Andreei Bălan. George Burcea a comentat toată situația pentru Fanatik, explicând că a aflat din presă că fosta lui soție a fost operată de urgență.

George Burcea a mers acasă la Andreea Bălan

Cu toate că cei doi se află în plin proces de divorț, George Burcea nu a stat pe gânduri și a încercat să dea de fosta lui parteneră. A sunat-o de mai multe ori, însă aceasta nu i-a răspuns. Din acest motiv, actorul a mers acasă la Andreea și a sunat-o inclusiv pe mama solistei. Din nefericire, el nu a reușit să ia legătura cu nimeni.

‘Eu de când am ieșit din carantină încerc să dau de Andreea, doar că absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon. Am sunat-o și pe mama ei, am sunat și bona, m-am plimbat prin fața porții, am sunat chiar de acolo. Problema e că nimeni nu mi-a răspuns, i-am scris și Andreei Antonescu, tuturor. 

Eu am insistat pentru a-mi vedea fetele. Ultima dată când am vorbit mi-a zis să îmi fac testul covid după ce ies din carantină, fără test nu mă primește și cam atât. Apoi nu mi-a mai răspuns, am aflat din presă, la rândul meu, ce s-a întâmplat, nu știam nici că a fost operată, nici că se simțea rău.

În continuare încerc să dau de cineva care să îmi comunice și mie situația. Sper ca Andreea să fie bine și să nu aibă o problemă foarte gravă de sănătate’, a declarat George Burcea, pentru sursa citată mai sus.

George Burcea a avut coronavirus

George Burcea a ieșit din izolare în urmă cu două zile, după ce el și actuala lui iubită au fost infectați cu coronavirus. Cum a părăsit domiciliul, actorul a mărturisit că Andreea Bălan l-a pus să mai facă încă o dată testul pentru COVID-19, iar rezultatul a fost negativ.

”Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viața, cât se poate de rapid”, a declarat George Burcea, în urmă cu două săptămâni.

citește și...