Connect-R a explicat ce relație are cu fiica sa. Ce a spus artistul despre Maya

10.11.2020, 10:24
Connect-R a explicat ce relație are cu fiica sa. Ce a spus artistul despre Maya
Connect-R a explicat ce relație are cu fiica sa. Ce a spus artistul despre Maya

Connect-R a făcut mărturisiri din viața sa de tătic. Artistul a vorbit despre fiica sa, Maya.

Connect-R a fost căsătorit cu cântăreața Misha, însă cei doi au ajuns la divorț. Din căsnicia celor doi a rezultat o fetiță, Maya, de care se ocupă amândoi. Artistul a fost prezent în platoiul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a vorbit despre fiica sa, Maya, dar și despre momentele care i-au marcat copilăria și l-au ambiționat să-și depășească limitele.

“Am grijă să nu-i lipsească îmbrățișările. Uite, dacă ar fi să regret ceva din copilăria mea, asta ar fi: îmbrățișările mamei! Pentru că nu au fost. Ea îmi zicea tot timpul ”copiii se pupă în somn”, dar eu aveam nevoie să fiu pupat când eram treaz și să fiu luat în brațe și draga de ea probabil că a fost nevoită să facă treaba asta, să fie un pic mai dură… așa erau vremurile”, a declarat Connect-R.

Connect-R, pus pe gânduri de fetița lui

Artistul a povestit o întâmplare care l-a pus pe gânduri în legătură cu fetiița lui.

„Mi-a spus o vorbă care m-a pus pe gânduri foarte tare. Nu știu de unde a auzit-o, cum a făcut….Mi-a zis: ”mai vreau o păpușă” și zic ”săptămâna trecută ți-am luat una” și-mi zice ”păi ce, ești Connect-R” și-i zic ”dacă sunt Connect-R, ce?”, ”Păi ești un tătic cu bani”. Atunci m-a pus în gardă puțin”, a mărturisit Connect-R, potrivit spynews.ro.

În urma acelei discuții, muzicianul a decis să ia măsuri, astfel că fiica sa, Maya, să fie cât mai responsabilă.

„Am început să funcționăm cu recompense, adică: face la pian mai mult decât i-a dat doamna profesoară, primește ceva, își strânge în cameră, primește ceva, adică încercăm să o responsabilizăm”, a adăugat acesta.

citește și...