VIDEO / Andrada de la ‘Puterea dragostei’ a vărsat lacrimi amare din cauza lui David! Cei doi s-au certat crunt

17.08.2020, 15:58
VIDEO / Andrada de la 'Puterea dragostei' a vărsat lacrimi amare din cauza lui David! Cei doi s-au certat crunt
Andrada de la 'Puterea dragostei' a vărsat lacrimi amare din cauza lui David! Cei doi s-au certat crunt

Un nou conflict a izbucnit între Andrada și David de la ‘Puterea dragostei’! Tânăra de 22 de ani l-a luat din nou la rost pe David și a făcut un adevărat scandal în casa fetelor.

Andrada a văzut negru în fața ochilor, după ce David nu i-a răspuns la telefon timp de patru zile. Supărată, aceasta a început să îi reproșeze concurentului că nu are rușine față de ea.

Andrada l-a luat la rost pe David

Andrada: ‘Nu ai nicio explicație să-mi dai tu mie? Nu ți-e rușine cum te-ai comportat?’

David: ‘Nu trebuie să-ți dau nicio explicație.’

Andrada:Cum nu trebuie să-mi dai nicio explicați? Cine te crezi? Ce, David Andrei, măi femeie?! Nu mi-ai răspuns patru zile la telefon! A trebuit să iau legătura cu toți colegii tăi. Nu mai râde!’

Andrada a plâns din cauza lui David

În plus, tânăra nu a mai suportat și a părăsit platoul de filmare cu lacrimi în ochi. Abia la insistențele celorlalte concurente din casă, Andrada s-a întors pentru a lămuri lucrurile cu David, iubitul ei. Din nefericire, tânărul de la ‘Puterea dragostei a hotărât să se despartă de Andrada.

Andrada: ‘Și-a bătut joc de mine! Spune-i să ia camera, să nu mă mai filmeze. Ce să mă calmez, când vorbesc cu el îmi râde în față. Am niște nervi. Nici nu mă bagă în seamă. M-a folosit până acum. 

David: ‘Eu nu te-am jignit. M-ai făcut mincinos. Pentru mine, dragoste cu sila nu merge. Am decis să nu te mai forțez și să te las în pace. Rămânem prieteni, nu îți reproșez nimic. Eu sunt domn și nu am vorbit urât de tine. Ai început să mă înjuri. Familia este liniștită. Nu suntem oameni care acționăm cu pumnii’.

citește și...