David de la ‘Puterea dragostei’, pus la zid de Andrada! Ce mesaje i-a dat Marianei

08.08.2020, 20:21
David de la 'Puterea dragostei', pus la zid de Andrada! Ce mesaje i-a dat Marianei
David de la 'Puterea dragostei', pus la zid de Andrada! Ce mesaje i-a dat Marianei/ foto: captura video

Noi conflicte în casa ‘Puterea dragostei’! Andrada a văzut negru în fața ochilor când a aflat că David, tânărul de care îi place, i-a dat mesaje Marianei, o altă concurentă din casă.

În urmă cu câteva zile, David și Andrada au decis să se cunoască mai bine, ba chiar s-au sărutat. Andrada a repetat de nenumărate ori că îl place și vrea să formeze un cuplu cu el. În schimb, David ar juca la două capete.

Tânărul i-ar fi trimis mai multe mesaje Marianei, lucru care a deranjat-o la culme pe Andrada. Concurenta de la ‘Puterea dragostei’ a mărturisit că se simte trădată. Pe de altă parte, David a declarat că nu i-a trimis niciun mesaj Marianei, însă Andrada nu l-a crezut.

Andrada, geloasă pe Mariana

“Nu i-am scris! Ma jur! N-am de ce sa mint! Am zis ca ma axez pe Andrada! Nu-mi place minciuna! Nu-mi place sa mint!”, a spus David.

Tot în ediția de sâmbătă, 8 august, Alexandra s-a certat cu Mariana. Blondina s-a supărat că Mariana încă poartă brățara pe care Nicos i-a dăruit-o, în condițiile în care cei doi au decis să formeze oficial un cuplu. Nicos și Alexandra s-au sărutat de mai multe ori în competiție.

Nicos și Alexandra sunt împreună

În plus, Nicos s-a certat cu Cristian Comănici pentru a-i lua apărarea noii sale iubite.

‘Alexandra e iubita mea si mi-o deranjezi. Esti cel mai cunoscut datorita surorii tale si parerea mea e ca tu esti aici datorita ei. De ce, ca nu sunt violent, ca tine? Esti golan, ai un stil golanesc. Acum cateva zile injura de mama focului, i-a spus Nicos lui Cristian.

Când a început sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii ‘Puterea dragostei’ este difuzat la Kanal D din data de 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00-18:00 și 19:00-20:00, ca în sezonul care tocmai s-a încheiat și care a fost câștigat de Bianca și Livian. Noul sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei este prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, cea care a înlocuit-o pe Andreea Mantea.

citește și...