Mona de la ‘Puterea dragostei’, acuzată că are o relație în afara emisiunii. Ce a scos la iveală Nicos

09.08.2020, 16:46
Mona de la 'Puterea dragostei', acuzată că are o relație în afara emisiunii. Ce a scos la iveală Nicos
Mona de la 'Puterea dragostei', acuzată că are o relație în afara emisiunii. Ce a scos la iveală Nicos

Tensiunile de la ‘Puterea dragostei’ au explodat în gala de duminică, 9 august! Mona a fost acuzată de Nicos că are o relație în afara show-ului matrimonial.

Tânăra de 28 de ani și George au fost primii care s-au plăcut și au decis să formeze un cuplu. Cei doi concurenți de la ‘Puterea dragostei’ s-au sărutat chiar în a doua zi de la intrarea în casă. În plus, ei au fost și favoriții săptămânii.

Vloggerițele Reea și Tina au dezvăluit că Mona nu va fi prea fericită alături de George.

„Mona a pus mâna pe un bărbat mișto, dacă putem să zicem cât de bărbat este George. Eu am înțeles că George, îmi pare rău George dacă vezi vlogul ăsta, am înțeles că…Ideea este că Mona nu o să fie o femeie foarte împlinită din unele motive. Nu o să fie foarte „băgată în seamă”. Ideea este că are un bărbat frumos lângă ea și e tot ce contează”, au spus Reea și Tina într-un vlog urcat pe YouTube.

Are Mona un iubit acasă?

Mona de la ‘Puterea dragostei’, acuzată că are o relație în afara emisiunii. Ce a scos la iveală Nicos

Pe de altă parte, Nicos a susținut că Mona avea deja un iubit înainte de a intra în casa ‘Puterea dragostei’. Mai mult de atât, tânărul a spus că a ajutat-o să ajungă la emisiune.

Nicos:Ca să fiu sincer cu tine și cu toată lumea, eu sun singur! Nu am o relație și nu mă așteaptă nimeni acasă’

Mona:Pe mine cine mă așteaptă acasă?’

Nicos: ‘Pe musculosul ăla cu care ai fost la munte cum l-ai lăsat?’

George ține cu Mona

După afirmațiile lui Nicos, George i-a luat apărarea iubitei sale.

‘Știam de prima dată cine e Mona. I-am zis să-mi spună dosarul ei ca să știu despre ce este vorba. Sunt băiat inteligent și sunt cu un pas înaintea lor. Știam că va erupe și că se va da pe post și făceam mare scandal. Femeia mi-a zis deja’, a spus George.

În schimb, Mona a preferat să se abțină de la comentarii în ceea ce îl privește pe Nicos: ‘Știu multe lucruri despre el din România. Știu multe despre Nicos, dar nu spun. Nu pot! El n-are creier d-aia spune. Este vorba de respect. E problema lui. Am primit multe mesaje’. 

Nicos și Mona s-au sărutat

De curând, au ieșit la iveală imagini în ipostaze tandre cu Nicos și Mona, din trecut. Se pare că cei doi s-au sărutat, iar Mona a omis să îi mărturisească acest lucru lui George.

‘Nu ne-am pupat, ție ti-a plăcut de mine de la bun început. De doi ani de zile tu tragi de mine, să mă combin eu cu tine. N-am avut niciodată nimic cu el, nu m-am culcat cu el, nu-mi aduc aminte să ne fi sărutat vreodată. Nu am avut niciun act sexual cu el’, s-a apărat Mona.
Nicos: ‘Tu pentru mine ești o dansatoare din centrul vechi, care dansezi pe 100 de lei, eu în viața mea n-am să atârn după tine’. 
citește și...