VIDEO / Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița care a primit Golden Buzz de la Andra la ‘Românii au Talent’

02.03.2021, 13:22
VIDEO / Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița care a primit Golden Buzz de la Andra la 'Românii au Talent'
Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița care a primit Golden Buzz de la Andra la 'Românii au Talent'

Luni seară, 1 Martie, a avut loc o nouă ediție ‘Românii au Talent’, sezonul 11. Ana-Maria Mărgean, o fetiță de 11 ani, a reușit să îi impresioneze pe jurați cu numărul său. Andra a fost cea care i-a oferit Golden Buzz. 

Ana-Maria Mărgean este ventriloc, iar această pasiune și-a descoperit-o în urmă cu doi ani. De altfel, ea a început să cânte de pe vremea când avea doar câțiva anișori.

Ana-Maria Mărgean a primit Golden Buzz de la Andra

Atunci când Ana-Maria a împlinit 5 ani, părinții ei au dus-o la canto. În prezent, fetița poate cânta pe două voci.

‘Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat. Am început să confecționez păpuși din șosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze’, a spus fetița la ‘Românii au Talent’.

Pe scena de la ‘Românii au Talent‘, Ana-Maria Mărgean și-a prezentat păpușa și a început să cânte pe două voci.

Eu sunt Ana, ea e Lizzie, avem 11 ani, suntem născute în aceeași zi și locuim în București. Pe Lizzie am primit-o de ziua mea pentru că mi-am dorit foarte mult o păpușă și o iubesc foarte mult, e prietena mea cea mai bună’, a spus Ana-Maria, atunci când a intrat pe scenă.

Ce au spus jurații de la ‘Românii au Talent’

Nu se aștepta să primească Golden Buzz și să ajungă cu numărul ei până în semifinală.

‘Am senzația că am văzut și câștigătorul ediției din al 11 lea sezon. Ești foarte talentată și performanța de a scoate sunete cu noimă. Ești cel mai spectaculos număr pe care eu l-am văzut la Românii au Talent. Bravo! Micuța ventriloacă este sortită să câștige emisiunea pentru că performanța ei e absolută. Muzical perfect, dublu perfect pe două cântări și păpușăreasă excelentă’, a spus Florin Călinescu.

‘Doamne, nu îmi vine să cred ce am văzutAna, îți doresc să câștigi Românii au Talent și să ajungi la nivel mondial cunoscută pentru că eu nu am văzut așa ceva și sunt bucuros că am prins numărul ăsta din față și am scaun în primul rând la primul tâu spectacol de nivel național.

Sunt oameni pe care îi vezi pe stradă, te întâlnești cu ei la scara blocului, ca vecini, la școală și nu îți imaginezi în viața ta că oamenii ăia au puterea de a face o țară întreagă să plângă, să râdă, să rămână șocată, a exclamat și Smiley.

citește și...