VIDEO / Amalia Năstase a aniversat patru ani de la nuntă. Imaginea pe care a arătat-o abia acum

05.08.2020, 15:44
VIDEO / Amalia Năstase a aniversat patru ani de la nuntă. Imaginea pe care a arătat-o abia acum
VIDEO / Amalia Năstase a aniversat patru ani de la nuntă. Imaginea pe care a arătat-o abia acum

Amalia Năstase a aniversat patru ani de la căsătoria cu actualul partener de viață, Răzvan Vasilescu.

Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, s-a căsătorit, în secret, în urmă cu patru ani, cu Răzvan Vasilescu. Nunta celor doi a avut loc într-o capelă în Las Vegas, ceremonia fiind oficiată de un imitator al celebrului Elvis Presley.

Amalia Năstase și actualul ei partener de viață au aniversat patru ani de căsnicie, ocazie cu care vedeta a dat publicității o fotografie rară de la nuntă.

”Happy 4”, a scris Amalia Năstase în dreptul imaginii.

 

De asemenea, Amalia Năstase a publicat și o înregistrare video în care apare alături de actualul său soț, în ipostaze actuale, dar și de la nuntă.

De ce poartă numele fostului soț în acte

Amalia Năstase a divoțat de Ilie Năstase în urmă cu zece ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Alessia și Emma.

În anul 2016, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu care are un băiat pe nume Toma. Cu toate acestea, Amalia Năstase poartă în continuare, inclusiv în acte numele fostului partener de viață, legendarul campion de tenis Ilie Năstase.

Vedeta a explicat care este motivul pentru care continuă să poarte numele fostului ei soț.

„Eu sunt doamna Amalia în primul rând, ca să nu mai aibă nimeni nicio altă problemă, iar numele meu este ca al fetelor. Toma are mamă și tată cu el toată ziua, fetele au doar mamă cu ele și atunci să nu fie total desprinse cu numele, am ales să rămân cu numele lor (n.r. Năstase). A fost foarte ușor, pentru că nu am mai schimbat niciun act. Răzvan, soțul meu, nu mă iubește după numele meu de familie, el mă iubește pe mine, Amalia”, a declarat, de curând,  Amalia Năstase pentru libertatea.ro.

citește și...