De când muncește Amalia Năstase. ”Mi-am luat vreo trei joburi pe la 16 ani că nu se putea”

31.03.2020, 14:39
De când muncește Amalia Năstase. ”Mi-am luat vreo trei joburi pe la 16 ani că nu se putea”
De când muncește Amalia Năstase. ”Mi-am luat vreo trei joburi pe la 16 ani că nu se putea” De când muncește Amalia Năstase. ”Mi-am luat vreo trei joburi pe la 16 ani că nu se putea”

Amalia Năstase a început să muncească încă din adolescență. Fosta parteneră de viață a legendarului jucător de tenis Ilie Năstase a recunoscut că era extrem de cheltuitoare și nu îi ajungeau niciodată banii.

 

La 16 ani, Amalia Năstase avea deja trei joburi și asta pentru că era o adolescentă cjheltuitoare și nu-i ajungeau finanțele.

„Nu exista să am un ban și să stea mai mult de un sfert de oră în buzunar la mine, de asta m-am și angajat. Mi-am luat vreo trei joburi pe la 16 ani că nu se putea.

Predam engleză la o grădiniță, făceam sampling cu flyere pe la mașini, băgam în cutiile de scrisori ale caselor tot felul de oferte promoționale și țin mintea că aveam 5 lei pe zi. Erau puțini bani.

După 18 ani făceam sampling cu țigări. Banii se duceau pe farduri, pe blugi. Strângeam bani și mă duceam la Unirea și îmi luam o pereche de blugi”, a dezvăluit Amalia Năstase pentru libertatea.ro.

citește și...