VIDEO / Alexia Eram și-a luat apartament. Cum arată locuința fiicei Andreei Esca

29.12.2020, 13:06
VIDEO / Alexia Eram și-a luat apartament. Cum arată locuința fiicei Andreei Esca
VIDEO / Alexia Eram și-a luat apartament. Cum arată locuința fiicei Andreei Esca

Alexia Eram, fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca, și-a luat apartament cu trei camere.

Alexia Eram, fiica vedetei de televiziune Andreea Esca și a omului de afaceri Alexandre Eram, este în  culmea fericirii. Aceasta și-a luat apartament cu trei camere, după cum a anunțat pe contul ei de pe o rețea de socializare. Sunt foarte mandra ca am reusit sa-mi cumpar un apartament. 3 camere, cochet si e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un imprumut de la banca si un mic ajutor de la parinti, here I am! Sunt fericita si recunoscatoare!❤️”, a spus Alexia Eram.

 

Într-un vlog, Alexia Eram a arătat imagini din noua ei casă, care este însă în renovare. Apartamentul are două dormitoare și un living și se întinde pe două etaje. Are o terasă mare la etaj și o terasă mai mică jos. „Apartamentul are două camere de dormit, plus un living. Este pe 2 etaje, un mini-duplex foarte drăguț. Are o terasă mare la etaj și o terasă mai mică aici, de unde vă vorbesc. O să vă prezint fiecare cameră și o să vă spun exact ce o să se întâmple și cum o să fie decorată. Am optat pentru un stil mai girlish (feminin) și modern și retro, în același timp. Am obsesie cu chestiile retro și chestiile roz. O să fie o combinație de gri cu roz”, a explicat Alexia Eram, potrivit spynews.

Alexia Eram a împlinit 20 de ani anul acesta

În data de 31 august anul acesta, Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare a jurnalului de știri de la Pro TV, Andreea Esca, a împlinit 20 de ani. Într-un text scris pentru alistmagazine.ro, Andreea Esca a făcut mărturisiri despre fiica sa.

”Abia astăzi m-am panicat! Nu alaltăieri, când a fost ziua mea! Alexia împlinește 20 de ani! Deci e imposibil ca și eu să am tot 20. Și nici 34 nu pot să am, că nu am avut-o la 14 ani… Deci am mai mult de atât. Mai mult de atât înseamnă mult…Și da, știu încurajările de tipul nu contează vârsta din buletin, dar azi m-a izbit realitatea.  Nu, desigur, această revelație târzie nu mă va face să cântăresc de două ori dacă să mă duc la vreun party, dar recunosc că m-a zguduit un pic. Pentru că eu trăiesc cu mine zilnic, îmbătrânim împreună cu ridurile aferente și kilogramele de rigoare, cu dubiile și problemele ce trebuie rezolvate, și știm că avem doi copii. Doar că acum, unul dintre “cei mici” apare cu o vârstă din asta … și nu eram pregătite. Parcă până la 20 încă mai sună a “copilul meu”. Acum nu știu cum să zic? Fata mea? Și cum să mă repozitionez față de fetița aceea zglobie cu ochi albaștri care mi-a schimbat universul când a venit pe lume?”, a scris Andreea Esca.

”Tare fericită m-a făcut acest copil! Pardon… această domnișoară! Când m-a anunțat medicul că sunt însărcinată, pur și simplu urlam de fericire pe stradă. Îmi amintesc perfect cum i-am spus Adinei Goriță, la birou. Știu și unde și cu ce eram îmbrăcată. Nimic în lume nu ar fi putut să mă facă mai fericită! Orice mă întreba oricine, eu răspundeam că sunt însărcinată. Mă simțeam centrul Lumii, cea mai puternică ființă de pe Pământ și cea mai norocoasă”, a adăugat vedeta TV.

citește și...