Cum a intervenit Andreea Esca în scandalul dintre fiica ei și Antonia! Ce i-a interzis Alexiei Eram

19.10.2020, 16:09
Cum a intervenit Andreea Esca în scandalul dintre fiica ei și Antonia! Ce i-a interzis Alexiei Eram
Cum a intervenit Andreea Esca în scandalul dintre fiica ei și Antonia! Ce i-a interzis Alexiei Eram

De ceva vreme se zvonește că Alexia Eram și Antonia s-ar fi certat. Cel care a aruncat bomba a fost Abi Talent, care a spus că Antonia i-ar fi cerut lui Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, să nu o mai aducă pe aceasta la studio. De aici ar fi izbucnit un adevărat scandal între Alex Velea și Mario Fresh. Cei doi artiști și-au aruncat cuvinte dure în mediul online.

În schimb, Alexia Eram a preferat să nu comenteze despre acest subiect delicat. Alex Velea nu s-a putut abține și a făcut unele precizări despre acest scandal.

Antonia nu o suportă pe Alexia Eram?

‘Un răspuns concret nu a dat nimeni, doar înțepături pe Instagram, d-aia fac acest clip acum. Nu vreau să dau în oameni cu care am crescut și pe care i-am considerat familia mea. Vreau să vă spun partea mea de adevăr și mai departe concluzia o s-o trageți voi.

Povestea celor doi sună cam așa. În momentul în care ne-am hotărât să-i luam în casa noastră, în care au locuit, în care au crescut vreme de patru ani, lumea se întreba oare ce e în capul nostru pentru că în industria asta, lumea renunță foarte ușor la tine. Eu și Antonia n-am ținut cont de șansele aproape inexistente care li s-au dat. Am văzut în ei talent și ambiție. Le-am oferit exact ceea ce îmi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ajute în această industrie’, a spus Alex Velea.

Mai mult de atât, Andreea Esca i-ar fi interzis fiicei sale să facă declarații referitoare la cearta dintre Velea și Mario Fresh.

Andreea este o femeie cerebrală și cu un bun simț ieșit din comun. Ea i-a explicat Alexiei că a început un război fără rost și că nu aceasta este maniera cea mai potrivită de a deveni persoană publică. I-a explicat fetei că acest scandal nu îi face cinste și că târăște prin noroi numele familiei sale. I-a mai spus că nu poate isca un conflict de asemenea proporții doar pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu o persoană și a rugat-o să nu mai posteze pe social media mesaje care fac trimitere la acest scandal’, a mărturisit un apropiat de-al vedetei pentru playtech.ro.

Mario Fresh a negat că s-a certat cu Alex Velea

Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el’, a spus Mario Fresh pe contul său de Instagram.

În schimb, Antonia nu a crezut deloc în vorbele lui Mario Fresh și a comentat cele întâmplate în mediul online.

‘Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de ”dramele” și ”victimizările” care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe’, a mai scris Antonia.

 

citește și...