Bianca Lăpuște și Marius Moga, primul Crăciun în casă nouă. ”A fost liniștit și agitat totodată”

28.12.2020, 11:09
Bianca Lăpuște și Marius Moga, primul Crăciun în casă nouă. ”A fost liniștit și agitat totodată”
Bianca Lăpuște și Marius Moga, primul Crăciun în casă nouă. ”A fost liniștit și agitat totodată”

Marius Moga și familia sa au petrecut primul Crăciun în casa nouă în care s-au mutat înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Marius Moga are familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria. Cei doi s-au mutat în casă nouă, lângă pădurea Cernica, înainte de începerea pandemiei.  Astfel că anul acestra au petrecut primul lor Crăciun în casă nouă. “De Sărbători am stat acasă, cu familia, și am încercat să transformăm acest an ireal în ceva demn de ținut minte. Ne-am jucat mult, am gătit, am dansat ca niciodată, toți, și am avut timp să ne tragem sufletul. Ceva ce noi nu apucăm niciodată de sărbători, fiindcă fugim în Ardeal și cutreierăm patru localități. Așteptăm ziua lui Marius, care va fi în aceeași notă cu sărbătorile, în acest an atipic. În familie, cu joc și iubire”, a declarat Bianca Lăpuște pentru click.ro.

“Am profitat de condițiile actuale și de primul Crăciun în noua noastră casă. A fost liniștit și agitat totodată, fiindcă e multă energie în casa noastră. De ziua mea (n.r. pe 30 decembrie împlinește 39 de ani), îmi doresc ca 2021 să țină cu noi și să maximizez proiectele începute în timpul și înaintea pandemiei, printre care platforma de producție virtuală ireal.ro și DeMoga Music. A fost un an intens și creativ pentru noi”, a completat Marius Moga.

În iulie, Bianca  Lăpuște și Marius Moga au aniversat 5 ani de la cununia civilă

În luna iulie a acestui an, Marius Moga și partenera lui de viață au aniversat cinci ani de la cununia civilă.

De ziua lor, cei doi mărturiseau că vor petrece undeva la munte.

”Nu ne-am săturat deloc unul de celălalt”, a afirmat Marius Moga la o emisiune de televiziune.

citește și...