Victor Slav se confesează. ”Da, am înșelat. Da, am fost și înșelat”

08.02.2022, 15:50
Victor Slav se confesează. ”Da, am înșelat. Da, am fost și înșelat”
Victor Slav se confesează. ”Da, am înșelat. Da, am fost și înșelat”

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 41 de ani, și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri din viața sa sentimentală în cadrul unui podcast. Printre altele, acesta a vorbit despre infidelitate. ”Da, am înșelat. Da, am fost și înșelat”, a mărturisit Victor Slav la emisiunea online realizată de Oana Radu.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam.

Prezentatorul de televiziune a fost invitat la emisiunea online “Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu, unde a făcut declarații despre viața sa sentimentală. Acesta a vorbit despre infidelitate, mărturisind că a fost înșelat, dar a și înșelat la rândul lui. Acesta a mai spus că a călcat strâmb atât în relațiile pe care le-a avut cu persoane cunoscute, cât și în relații cu partenere care nu erau vedete.

Victor Slav se confesează. ”Pot să spun că am înșelat și vedete, și persoane normale”

„Da, am înșelat. Da, am fost și înșelat. Am 41 de ani și am făcut multe. Nu contează pe cine. Cu cine eram într-o relație. Pot să spun că am înșelat și vedete, și persoane normale. Când nu mai mergea treaba, dar tot înșelat se pune. În mod normal ar fi trebuit să pui punct și după aceea să faci. Au fost și relații în care nu am trădat. Am avut și partenere care nu m-au înșelat”, a mărturisit Victor Slav, notează wowbiz.ro.

“Nu regret nimic din ce am făcut în viața asta și toate lucrurile așa au trebuit să se întâmple, sunt sigur de asta. Nu am regrete în viață până în momentul de față și nu o să am nici de acum încolo”, a mai spus prezentatorul TV la respectiva emisiune online.

citește și...