Victor Slav, sătul de certurile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. S-a dus peste Alex! Ce au discutat cei doi

29.09.2020, 15:06
Victor Slav, sătul de certurile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. S-a dus peste Alex! Ce au discutat cei doi
Victor Slav, sătul de certurile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. S-a dus peste Alex. Ce au discutat cei doi

Victor Slav și Alex Bodi au avut o întâlnire! Se pare că primul soț al vedetei a fost deranjat de toate certurile dintre Bianca și afacerist, așa că a decis să meargă să vorbească cu el.

În ultimii ani, Bianca Drăgușanu a avut numai relații tumultuoase. După un mariaj eșuat cu Victor Slav, din 2018, celebra blondină se iubește cu Alex Bodi, însă povestea lor de dragoste pare desprinsă din telenovele. S-au împăcat și despărțit de mai multe ori. În plus, Alex Bodi  agresat-o fizic pe Bianca în repetate rânduri, însă aceasta tot nu a putut renunța la el.

Victor Slav s-a întâlnit cu Alex Bodi

Mai mult de atât, Bianca Drăgușanu pare hotărâtă să meargă din nou la altar, de data aceasta cu Alex Bodi. Recent, aceasta a mărturisit că nu ar putea trăi fără Alex Bodi.

“Între noi există o pasiune mare, nu putem sta unul fără celălalt. Ne iubim prea mult și nu ne putem despărți oricât rău ne-am face”, declara, de curând, Bianca Drăgușanu.

Pe de altă parte, primul soț, Victor Slav nu prea este încântat de faptul că Bianca Drăgușanu se ceartă cu Alex Bodi în fața fiicei lor, Sofia. Dacă până acum nu s-a implicat în scandalul celor doi, iată că acum a luat atitudine.

Ce au discutat

Victor Slav l-a căutat pe Alex Bodi și au discutat despre relația lui cu Bianca Drăgușanu. Fostul prezentator tv i-a cerut afaceristului ca micuța să nu mai asiste la toate scandalurile dintre el și Bianca.

‘Victor nu s-a dus pe picior de scandal, pur și simplu a vrut să înțeleagă ce se întâmplă și să îl roage pe Alex, ca de la tată de fată la tată de fată, să nu se mai certe cu Bianca în fața Sofiei. Alex Bodi a înțeles situația, desigur.

Alex i-a jurat lui Victor că o iubește și că o tratează pe Sofia ca pe propriul lui copil. I-a promis că va avea grijă ca Sofia să nu mai asiste la momente tensionate. Ei doi se înțeleg foarte bine, nu s-au deranjat niciodată unul pe celălalt, nu au nimic de împărțit. Nu sunt prieteni, dar se tratează cu respect’, au declarat apropiați ai Biancăi Drăgușanu, pentru impact.ro.

 

citește și...