Ce a putut să spună Bianca Drăgușanu despre Victor Slav. Nu a iertat-o nici pe Anda Adam

26.09.2020, 12:01
Ce a putut să spună Bianca Drăgușanu despre Victor Slav. Nu a iertat-o nici pe Anda Adam
Ce a putut să spună Bianca Drăgușanu despre Victor Slav. Nu a iertat-o nici pe Anda Adam

Bianca Drăgușanu a făcut declarații cu totul neașteptate despre fostul ei soț, Victor Slav, dar și despre fosta iubită a acestuia, cântăreața Anda Adam.

Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță de la postul de televiziune Pro TV, ocazie cu care a participat și la provocarea ”Spui tot sau îți ia gura foc”.

Vedeta a mâncat picant pentru întrebările la care nu a vrut să se afle adevărul, dar a făcut și câteva dezvăluiri interesante.

Întrebată cum l-ar caracteriza pe primul ei soț, Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia, Bianca Drăgușanu a spus că prezentatorul este ”nepriceput”.

Ulterior, Bianca Drăgușanu a fost întrebată de prezentatorul Cătălin Măruță cu care dintre foștii săi iubiți ar vrea să mai petreacă o noapte. Vedeta a avut de ales dintre Cătălin Botezatu, Adrian Cristea și Victor Slav.

”La Victor Slav m-aș întoarce. Însă, să se înțeleagă că nu aveam de ales”, a venit răspunsul Biancăi Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Nici cântăreața Anda Adam, fosta iubită a prezentatorului de televiziune Victor Slav, nu a scăpat de comentariile Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost pusă să o caracterizeze pe Anda Adam în trei cuvinte. Aceasta și-a spus fioarte clar părerea, afirmând că ea este o femeie asumată cu tot ceea ce face și ce spune.

”Este bărbătoasă, masivă, ponei în comparație cu mine, 1.80, și sexy mandarica. Adică este sexoasă și mică”, a comentat Bianca Drăgușanu despre Anda Adam, conform sursei mai sus-menționate.

Bianca Drăgușanu s-a împăcat din nou cu Alex Bodi

De curând, Bianca Drăgușanu s-a întors în brațele celui care i-a fost al doilea soț, afaceristul Alex Bodi, cu care s-a certat și s-a tot împăcat.

”N-am primit flori, la cât de atent și romantic a fost în fiecare lună, consider că a făcut ceva greșit în data de 1 spre 2 și m-am supărat foarte tare pe el, mi s-au amplificat mie niște pitici! M-am supărat, mi-am luat jucăriile și am plecat! Am încercat să atrag atenția asupra mea ca să-l enervez!”, a declarat Bianca Drăgușanu despre ultima ceartă cu Alex Bodi.

”Evident suntem dependenți unul de celălalt, pe sentimente reale! Tot timpul acționez și fac ceea ce cred și în ceea ce cred”, a adăugat vedeta.

citește și...