În ce relații a rămas Bianca Drăgușanu cu Victor Slav. Vedeta a spus tot despre bărbații din viața ei

13.07.2020, 15:35
În ce relații a rămas Bianca Drăgușanu cu Victor Slav. Vedeta a spus tot despre bărbații din viața ei
În ce relații a rămas Bianca Drăgușanu cu Victor Slav. Vedeta a spus tot despre bărbații din viața ei

Bianca Drăgușanu a explicat în ce relații a rămas cu fostul ei soț, prezentatorul de televiziune Victor Slav.

Bianca Drăgușanu a fost măritată cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Într-un interviu pentru click.ro, Bianca Drăgușanu a explicat în ce relații estet cu tatăl copilului ei.

”Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului”, a declarat vedeta.

”Trecem printr-o perioadă foarte frumoasă din viață noastră”


Bianca Drăgușanu a comentat și despre relația pe care o are în prezent cu cel de-al doilea soț al său, Alex Bodi, cu care a fost în vacanță la mare zilele acestea.

”A fost prima noastră vacanță împreună în vara asta și ce a apărut prin ziare că ne-am certat și pe la mare, prin cluburi, și weekend-ul acela că eu am plecat singură, nu, nu s-a întâmplat așa ceva. Noi chiar trecem printr-o perioadă foarte frumoasă din viață noastră. Am fost la mare cu familia și cu prietenii, am fost o gașcă de vreo 15-16 persoane la mare.

Am fost mai multe familii de la Mediaș. Alex a fost cu fetițele lui, eu am fost cu fetița mea, cu mama, cu prietenii apropiați, chiar a fost cea mai frumoasă formulă în care ne-am aflat vreodată și nu au existat discuții sau tensiuni, darămite ceea ce s-a pornit în presă zilele trecute”, a spus ea.

”Nu am fost niciodată o femeie ușor de agățat”

Întrebată despre propunerile pe care le primește de la bărbați, Bianca Drăgușanu a răspuns:

”Eu nu primesc propuneri indecente, primesc, într-adevăr, tot felul de mesaje pe rețelele de socializare pe care nu le deschid. Nu dau curs, nu mă interesează, sunt o femeie matură și nu am fost niciodată o femeie ușor de agățat! Eu sunt genul de femeie clasică, care a fost cucerită deja și nu mă mai interesează niciun fel de propuneri de genul acesta”.

 

citește și...