Victor Slav s-a apucat de afaceri în pandemie. Ce local de fițe își deschide fostul soț al Biancăi Drăgușanu

20.02.2021, 17:04
Victor Slav s-a apucat de afaceri în pandemie. Ce local de fițe își deschide fostul soț al Biancăi Drăgușanu
Victor Slav s-a apucat de afaceri în pandemie. Ce local de fițe își deschide fostul soț al Biancăi Drăgușanu

În urmă cu mai bine de cinci ani, Victor Slav făcea primele declarații după ce a ales să plece de la PRO TV! La vremea respectivă, fostul prezentator de la meteo dezmințea zvonurile conform cărora ar fi fost dată afară din trust. 

Victor Slav a plecat din PRO TV după 14 ani de colaborare. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a renunțat definitiv la televiziune și a dorit să se implice în afaceri. Recent, el a anunțat că își va deschide un bistro la fițe, în zona Decebal, din Capitală.

Victor Slav își deschide bistro în centrul Capitalei

Victor Slav a dezvăluit că s-a asociat cu un bun prieten de-al său și au amenajat un loc cochet pe care îl vor inaugura în curând.

‘În două săptămâni dau drumul la un bistro pe Decebal. O să fie meniu internațional. Vom face și livrări la domicililul clinților. Am un prieten asociat care are experiență în domeniu. Arată foarte bine, se numește Rich VIP Lounge. Asta nu înseamnă că e numai pentru vip-uri. O sa fie toată lumea bună prezentă acolo, sunt convins’, a anunțat Victor Slav, la emisiunea Teo Show.

A rămas în relații bune cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt părinți model pentru fata lor, Sofia. El și blondina au divorțat de comun acord în 2014, la notar. La scurt timp s-au împăcat, însă relația lor nu a mai durat mult. În 2018 au decis să meargă pe drumuri separate.

”Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului. Pentru mine, Victor rămâne un om special. Așa a fost să fie ca noi doi să nu mai fim căsătoriți, însă eu nu am ce să îi reproșez din multe puncte de vedere.

Relația noastră s-a bazat pe respect, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urâte. Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare, sau vreun cuvânt, m-a iubit și m-a respectat. Altele au fost neînțelegerile noastre, dar ne-am despărțit prieteni, așa cum suntem și astăzi, mai spunea Bianca Drăgușanu.

citește și...