Din ce face bani Victor Slav. Ce sumă încasează lunar

04.09.2020, 14:04
Din ce face bani Victor Slav. Ce sumă încasează lunar
Din ce face bani Victor Slav. Ce sumă încasează lunar

Victor Slav nu mai are nicio emisiune la postul de televiziune Kanal D. Acesta face bani din contractele de imagine pe care le are în această perioadă.

De aproape un an, prezentatorul de televiziune Victor Slav nu mai are niciun proiect pe micul ecran. Astfel, potrivit libertatea.ro, prezentatorul de la Kanal D a început să-și caute alte surse de venit, de câteva luni acesta trăind de pe urma contractelor de imagine.

Victor Slav face publicitate câtorva brand-uri, căștigând, conform sursei mai sus-menționate, în jur de 2.000 de euro pe lună.

Suma respectivă este mică în comparație cu cea pe care o încasa Victor Slav pe vremea când avea emisiune pe post. Acesta ar fi încasat un salariu de 5.000 de euro lunar.

De asemenea, Victor Slav își rotunjea veniturile și din contracte de imagine, dar și din evenimente la care participa împreună cu Cătălin Cazacu, la care erau maeștri de ceremonii.

În ce relații a rămas cu fosta soție

Bianca Drăgușanu a fost măritată cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, Bianca Drăgușanu a explicat în ce relații este cu tatăl copilului ei.

Sofia Natalia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav
                                                                                                  Sofia Natalia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav

”Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului”, a declarat vedeta.

”Pentru mine, Victor rămâne un om special. Așa a fost să fie ca noi doi să nu mai fim căsătoriți, însă eu nu am ce să îi reproșez din multe puncte de vedere. Relația noastră s-a bazat pe respect, în atari condiții, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urâte. Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare, sau vreun cuvânt, m-a iubit și m-a respectat. Altele au fost neînțelegerile noastre, dar ne-am despărțit prieteni, așa cum suntem și astăzi, mai spunea Bianca Drăgușanu.

 

citește și...