Victor Slav, noi detalii despre noua iubită: ‘Sunt într-o nouă relație de un an și 4 luni’

20.11.2020, 15:15
Victor Slav, noi detalii despre noua iubită: 'Sunt într-o nouă relație de un an și 4 luni'
Victor Slav, noi detalii despre noua iubită: 'Sunt într-o nouă relație de un an și 4 luni'

Victor Slav, primul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost invitat, vineri dimineață (20 noiembrie), la emisiunea ‘Vorbește lumea’.

Fostul prezentator tv a dat detalii despre noua lui iubită, dar a vorbit și despre relația specială pe care o are cu fiica sa, Sofia.

Victor Slav a recunoscut că iubește din nou după divorțul mediatizat de Bianca Drăgușanu, femeia care i-a dăruit un copil, pe Natalia Sofia.

Victor Slav a divorțat de Bianca Drăgușanu în 2014

‘Fiica mea face foarte bine, grădinițele sunt închise acum, dar face foarte multe alte cursuri, anumite clase de muzică, dans, engleză, dezvoltare personală. Atunci când stă la mine, activitățile sunt legate de joacă.

Trebuie să ne jucăm non-stop, iar tati se pune la mintea ei. “Dacă până să apară ea aveam alte priorități, acum Sofia este pe primul loc. Ea știe că are o familie mare, că stă și la mine, și la mami, că are jucării peste tot’, a declarat Victor la “Vorbește lumea”.

Ce a spus despre iubita nouă

El și blondina au divorțat de comun acord în 2014, la notar. La scurt timp s-au împăcat, însă relația lor nu a mai durat mult. În 2018 au decis să meargă pe drumuri separate.

Dacă Bianca Drăgușanu are o viață amoroasă agitată, nu același lucru putem spune și despre Victor Slav, care a preferat să fie mai discret la acest capitol.

În perioada stării de urgență, Victor Slav a fost fotografiat alături de noua lui iubită, într-un supermarket, dar abia acum a preferat să dea detalii.

‘Sunt într-o nouă relație de un an și patru luni. Perioada asta de pandemie ni s-a părut ciudată, ne-am adaptat însă. Se pare că din primăvară lucrurile vor începe să se așeze pe un făgaș normal. Nu sunt genul de persoană care să își etalez totul pe tavă. Se știe că am avut două mari relații (n.r. cu Anda Adam și cu Bianca), pentru că au fost persoane publice și nu am putut evita. Dar am și eu 40 de ani, am avut, am avut relații’, a mai spus Victor la PRO TV.

citește și...