Victor Slav, dezvăluiri din cariera sa ca model. ”Nu pot să spun că se câștiga foarte bine”

05.12.2022, 16:31
Victor Slav, dezvăluiri din cariera sa ca model. ”Nu pot să spun că se câștiga foarte bine”
Victor Slav, dezvăluiri din cariera sa ca model

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 42 de ani, a dat detalii din trecutul său. Acesta și-a amintit de perioada când a fost model și a parrticipat la numeroase prezentări de modă. ”Nu pot să spun că se câștiga foarte bine”, a declarat Victor Slav într-un interviu despre perioada când făcea modelling.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam. De trei ani, Victor Slav are o relație cu o tânără pe nume Selina. În plan profesional, Victor Slav a apărut la numeroase emisiuni de televiziune în calitate de prezentator.

La 42 de ani, Victor Slav arată foarte bine și se prezintă impecabil din punct de vedere fizic. De altfel, în trecut, acesta a fost model și a participat la numeroase prezentăriu de modă. Despre cariera sa ca model și-a amintit Victor Slav și a dat detalii în cadrul unui interviu pentru revista Unica. ”Mai veam o lună și împlineam 18 ani. Făcuse sora mea cursurile, ea este mai mare cu un an și patru luni ca mine și tata a zis să merg și eu”, a spus acesta despre momentul când a început să facă cursuri de modelling.

Victor Slav, dezvăluiri din cariera sa ca model. ”Trebuie să recunoaștem că la noi în țară nu sunt niște sume nemaipomenite, dar pentru vârsta pe care o aveam era foarte ok”

”Nici nu mai știu exact pentru cine a fost prima prezenatre de modă, nu a fost pentru un designer cunoscut, au urmat apoi multe prezentari. Mergeam la Festivalul de Modă de la Iași și acolo am prezentat pentru toți designerii mari din România: Botezatu, Vlasov etc… (…) Nu pot să spun că se câștiga foarte bine. Trebuie să recunoaștem că la noi în țară nu sunt niște sume nemaipomenite, dar pentru vârsta pe care o aveam era foarte ok. (…) Nu se câștiga foarte mult din modă, prezentări de modă, dar se câștiga din reclame și făceam și reclame. Am făcut pentru Coca Cola, pentru Campionatul Mondial, a fost o reclamă care nu s-a dat la noi în țară, era pentru Iugoslavia filmată, pentru Fanta… (…) Am încheiat practic în 2001, doar 4 ani am lucrat ca model, pentru că după aceea am intrat în televiziune, am semnat cu Pro-ul în acea perioadă. Este ciudat acum că îmi aduc aminte, atunci a fost ca o răscruce de drumuri”, a mai dezvăluit Victor Slav.

Victor Slav a mărturisit că va apărea din nou la TV, la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D: ”A fost o colaborare cu Antena 1 (n.r. emisiunea ”Spalsh! Vedete la apă”), pentru că acolo este și o echipă dragă mie, cu care am colaborat cu ea, este o echipă din Pro TV, a fost și Cătălin acolo. O să înceapă “ Bravo, ai stil”, nu știut exact, o să ne vedem acolo!”.

citește și...