Victor Slav, despre o nouă căsnicie. ”Nu sunt adeptul programării”

04.12.2021, 15:35
Victor Slav, despre o nouă căsnicie. ”Nu sunt adeptul programării”
Victor Slav, despre o nouă căsnicie. ”Nu sunt adeptul programării”

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 41 de ani, a făcut declarații despre o eventuală nouă căsnicie și despre eventualitatea de a deveni din nou tătic. ”Nu sunt adeptul programării”, a mărturisit acesta. Victor Slav a trecut printr-un mariaj și este tatăl unei fetițe superbe, care se numește Sofia Natalia.

Victor Slav este în prezent implicat în proiectul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. În ceea ce privește viața personală, prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam.

Victor Slav a mărturisit, pentru revista Viva, că este un familiest convins. Acesta a afirmat că nu ar spune nu unu nou mariaj. de asemenea, prezentatorul TV a afirmat că și-ar dori să mai aibă un copil.

Victor Slav, despre o nouă căsnicie. ”Am ajuns la vârsta la care știu foarte clar cine sunt, ce vreau și gelozia nu își mai are locul”

Întrebat despre eventualitatea de a deveni din nou tătic, Victor Slav a răspuns: ”Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta”.

”Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată „niciodată””, a mai spus acesta.

Victor Slav, care în prezent este implicat într-o relație, a vorbit și despree gelozie: ”Nu sunt gelos. Am ajuns la vârsta la care știu foarte clar cine sunt, ce vreau și gelozia nu își mai are locul. Asta nu înseamnă că nu îmi pasă de femeia de lângă mine. Nu poți lăsa lucrurile la voia întâmplării, este important ca femeia de lângă tine să vadă că te interesează, că ești implicat în relație”.

citește și...