Victor Slav, despre momentul în care s-a spus că a consumat substanțe interzise. ”De asta am și dat statul în judecată, pentru că vreau să-mi explice și mie cineva”

02.09.2022, 13:03
Victor Slav, despre momentul în care s-a spus că a consumat substanțe interzise. ”De asta am și dat statul în judecată, pentru că vreau să-mi explice și mie cineva”
Victor Slav, despre momenttul în care s-a spus că a consumat substanțe interzise

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 42 de ani, a vorbit deschis despre momentul în care s-a spus că ar fi fost prins la volan după ce ar fi consumat substanțe intezise. ”De asta am și dat statul în judecată, pentru că vreau să-mi explice și mie cineva”, a declarat, printre altele, Victor Slav la postul de televiziune Antena Stars.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam. De trei ani, Victor Slav are o relație cu o tânără pe nume Selina. În plan profesional, Victor Slav a apărut la numeroase emisiuni de televiziune în calitate de prezentator.

În urmă cu ceva timp, despre Victor Slav s-a spus că ar fi fost prins conducând după ce ar fi consumat substanțe interzise. Despre situația prin care a trecut și despre procesul legat de acest lucru a făcut prezentatorrul de televiziune declarații la postul de televiziune Antena Stars. „O să țin minte toată viața, n-am cum să uit! Era 11 august, era ora 22:30, veneam de la Bacău, l-am lăsat pe Cătălin Cazacu acasă și mă duceam eu spre casă. M-a oprit poliția pe autostradă! Într-adevăr, eu dormisem trei ore, eram obosit, mașina de poliție era în fața mea cu girofarul pornit, a oprit sirena și m-a tras pe partea dreaptă. A venit foarte dur la mine, deși eu am încercat să îi explic calm să s-a produs o extorsiune și că nu mi-am dat seama că i-am depășit pe linia continuă. Mi-am cerut scuze, mi-a pus fiola pentru băutură, a ieșit zero și apoi mi-a spus de dragtest. M-a chemat cu el la mașină, a deschis portbagajul, a deschis o chestie pe care mi-a băgat-o prin gură, după care am pus acolo. M-am dus la mașină, m-am așezat, iar după cinci minute a venit la mașină și mi-a zis că am fost depistat pozitiv la cannabis. În secunda aceea eu nu mi-am dat seama ce înseamnă canabis. Când polițistul mi-a zis ce înseamnă, eu i-am spus că avem o problemă, deoarece eu n-am consumat în viața mea așa ceva. Nici nu contează dacă m-a crezut sau nu, cert e că am mers la INML, mi s-a prelevat proba de sânge și tot ce trebuie. Problema abia acum începea, deoarece, din acel moment, toate ziarele m-au făcut terci, asta fără să existe cu adevărat o probă”, a povestit Victor Slav, relatează spynews.ro.

Victor Slav, despre momentul în care s-a spus că a consumat substanțe intezise. ”Eu am pierdut primul proces, după care am mers la Înalta Curte, am avut noi dreptate, iar acum s-a întors la tribunal și trebuie să se rejudece”

”După 4 luni au venit rezultatele de la INML, dacă vă vine să credeți cât am așteptat. Oricum, mie polițistul de caz mi-a spus că dacă iese rezultatul 0,04 se clasează, pentru că înseamnă că pot fi fumător pasiv. Cu toate acestea, rezultatul meu a ieșit 0,00… Este vorba despre faptul că un lucru de genul ăsta îți poate schimba total traiectoria vieții. De asta am și dat statul în judecată, pentru că vreau să-mi explice și mie cineva, fiind nevinovat, de ce stau eu 8 luni fără carnet, de ce stau 4 luni să-mi vină analizele de la INML, care au fost negative, și de ce stau după aia încă 4 luni ca judecătorul să-mi dea o foaie cu o parafă pe ea”, a mai spus Victor Slav, potrivit sursei mai sus-menționate.

„Eu am pierdut primul proces, după care am mers la Înalta Curte, am avut noi dreptate, iar acum s-a întors la tribunal și trebuie să se rejudece. Deci, a doua oară am câștigat noi. Se va judeca în continuare, dar deocamdată suntem în vacanță judecătorească”, a încheiat acesta.

citește și...