Victor Slav, despre cariera sa în televiziune. ”Începutul meu în televiziune a fost unul fulgerător”

24.10.2022, 16:36
Victor Slav, despre cariera sa în televiziune. ”Începutul meu în televiziune a fost unul fulgerător”
Victor Slav, despre cariera sa în televiziune

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 42 de ani, a făcut mărturisiri legate de cariera sa în televiziune și despre începuturile în acest domeniu. ”Începutul meu în televiziune a fost unul fulgerător”, a spus el. De asemenea, acesta a făcut declarații și despre avantajele și dezavantajele de a fi cunoscut de toată lumea prin prisma meseriei.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam. De trei ani, Victor Slav are o relație cu o tânără pe nume Selina. În plan profesional, Victor Slav a apărut la numeroase emisiuni de televiziune în calitate de prezentator.

Despre cariera sa în televiziune, dar și despre avantajele și dezavantajele de a fi cunoscut de toată lumea prin prisma meseriei a făcut Victor Slav declarații pentru revista Viva.

Victor Slav, despre cariera sa în televiziune. ”Nu am stat să analizez, pentru că eu nu am urmărit o astfel de carieră, am fost relaxat și m-a dus drumul”

”Începutul meu în televiziune a fost unul fulgerător. Făceam modelling și am fost la un casting, iar de acolo am intrat direct în showbiz, la „Vara Ispitelor. Tot ce a urmat după a venit de la sine, s-au legat lucrurile. Nu am stat să analizez, pentru că eu nu am urmărit o astfel de carieră, am fost relaxat și m-a dus drumul. (…) Nu am regrete legate de acest aspect al vieții mele. Cred că secretul este să nu fii înverșunat”, a explicat Victor Slav.

Despre avantajele și dezavantajele celebrității, prezentatorrul TV a comentat: ”Reversul medaliei vine la pachet, atunci când alegi să devii o persoană publică. Sunt și avantaje, și dezavantaje, secretul este să fii cumpătat și să jonglezi cu ele. Asta mi-a demonstrat mie trecerea anilor, că echilibrul este cheia, să te bucuri și de notorietate, dar să diminuezi, pe cât posibil, și expunerea excesivă. Am avut și momente grele, și momente de pauză, dar eu cred că și aceste momente fac parte din drumul meu și uneori sunt binevenite”.

citește și...