Viciul cu care s-a luptat Nadine. ”M-a pus în situații de viață și de moarte”

01.09.2022, 12:01
Viciul cu care s-a luptat Nadine. ”M-a pus în situații de viață și de moarte”
Viciul cu care s-a luptat Nadine

Nadine Voindrouh, în vârrstă de 45 de ani, a atras atenția asupra consumului de alcool într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de pe o rețea de socializare. Vedeta a mărturisit că și ea a avut o perioadă când s-a confuntat cu acest viciu. ”M-a pus în situații de viață și de moarte”, a povestit Nadine în mediul online.

Nadine Voindrouh s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc grație proiectului ”Școala vedetelor”, de la Televiziunea Națională. De-a lungul anilor, vedeta a apărut la numeroase show-uri și a prezentat diverse emisiuni de televiziune.  În plan personal, este căsătorită cu Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un copil, un băiețel care se numește Noah.

În urmă cu ceva timp, vedeta și-a anunțat prietenii virtuali că a decis să se mute din România în Franța pentru un an. Nadine Voindrouh este studentă, după ce a fost admisă la o universitate din America. Mai întâi a luat BAC-ul la 44 de ani, apoi s-a înscris și la facultate, fiind studentă la psihologie.

Viciul cu care s-a luptat Nadine. ”Mi -a furat și multe situații de viață pe care nu mi le mai amintesc”

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Nadine a atras atenția asupra consumului de alcool, mărturisind că și ea s-a confruntat la un moment dat cu acest viciu. ”Nu mai beau de câțiva ani, iar când o făceam credeam că o fac pentru că îmi place. Detestam gustul alcoolului, însă iubeam felul în care îmi schimba realitatea. Nu știam cum să fac altfel. Azi stiu. Toți în jurul meu beau ca pe ceva normal, însă acum știu că alcoolul nu este ceva normal. Este un alt fel de drog care duce la o boală lungă și agonizantă. În terapie am aflat că beam pentru a anestezia la prima mână orice formă de emoție dureroasă.De aceea dacă îți este greu fără alcool, du-te și vorbește cu un terapeut – face minuni! Cântăm despre alcool, despre beție, ne lăudăm cu cât de mult alcool am băut nu știu unde, postăm pe social media pahare și sticle cu alcool pe care le dăm pe gât, ca și cum ar fi o mare virtute. Să bei alcool nu este o virtute. Pentru cei mai mulți este o boală. “Ne-au” spălat creierii pentru a ne ține mereu mufați la ceva ce nu ne lasă să gândim, să simțim sau să fim noi înșine. Trebuie să luptăm pentru a ne recăpăta claritatea minții – se poate!”, a scris Nadine în mediul online.

”Alcoolul m-a pus în situații penibile, mi-a distrus prietenii, m-a pus în situații de viață și de moarte, și mi-a furat și multe situații de viață pe care nu mi le mai amintesc. Dacă poți să bei doar un pahar, ocazional, ești unul dintre puținii fericiți. Cei mai mulți însă nu își concep viața fără alcool. Eu n-am putut niciodată să mă rezum la un pahar de vin seara, sau, uneori, un pic la o petrecere. Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi, si culmea, funcționam in felul meu, însă eram la un sfert de capacitate față de omul care sunt azi. Câte căsnicii distruse din cauza alcoolului, câți copii fără părinți, câte accidente la volan cu victime… Am descoperit apa. Iubesc apa! Am descoperit și ceaiurile; am colecții de ceaiuri din toată lumea. Odata cu ceaiul am descoperit ceștile de toate soiurile si ceainicele. Cu apa si ceaiul am descoperit o lume mai frumoasă decât cea lăsată în viața mea de alcool. N-am crezut că mă pot distra fără alcool în sistem. Dar se poate să râzi și să te simți bine doar cu apă. Se poate! Bat șaua să priceapă iapa… 😜 Te îmbrățișez și îți doresc să îți trăiești viața într-un corp sănătos 🤗”, a încheiat vedeta.

 

citește și...