Dana Mladin de la ”Școala Vedetelor”, despre momentul când a fost dusă pentru prima oară la o emisiune. ”După ore bune de stat în platou, m-au dat afară”

18.02.2021, 14:33
Dana Mladin de la ”Școala Vedetelor”, despre momentul când a fost dusă pentru prima oară la o emisiune. ”După ore bune de stat în platou, m-au dat afară”
Dana Mladin de la ”Școala Vedetelor”, detalii despre prima apariție la TV. ”După ore bune de stat în platou, m-au dat afară”

Dana Mladin, care a cunoscut succesul la ”Școala Vedetelor”, și-a amintit de momentul în care a fost dusă pentru prima oară la o emisiune de televiziune.

Dana Mladin este una dintre tinerele pe care Titus Munteanu le-a adus în centrul atenției în cadrul show-ului „Școala Vedetelor”, de la Televiziunea Națională, care s-a bucurat de un imens succes. Ulterior, Dana Mladin a devenit producător de televiziune. Vedeta și-a amintit de momentul în care a fost dusă pentru prima oară la o emisiune TV. ”Da. Aveam 3 ani când m-a dus mama la prima emisiune pentru copii de la TVR şi, după ore bune de stat în platou, m-au dat afară, că nu mai aveam răbdare, haha. Asta e ceea ce mi-a povestit mama, că eu nu mai ştiu. Ştiu doar că aveam părul pus pe bigudiuri la coaforul din cartier”, a detaliat Dana Mladin pentru click.ro.

În prezent, Dana Mladin este producătorul emisiunii ”Șef sub acoperire”, de la Pro TV. ”A fost o schimbare majoră pentru mine, obişnuită de atâţia ani cu emisiuni de platou. Recunosc că am intrat cu emoţii în proiect. Dar mi-am zis: „hai, că doar nu o să operezi pe creier!”. Şi m-am băgat”, a explicat ea.


Dana Mladin, mare pasionată de călătorii

Danei Mladin îi place foarte mult să călătorească. Din cauza pandemiei, anul trecut a ratat patru vacanțe.

”Am pierdut 4 vacanţe în 2020. Asia de ziua mea, un Bruges, o Londra şi Cinque Terre. Dar nu mă las până nu le recuperez… De cele mai multe ori merg singură. De când am realizat că nu mă mai potrivesc la perioade şi gen de vacanţă cu prietenii mei şi de când sunt singură”, a detaliat ea.

Întrebată despre pasiunile pe care le mai are, vedeta a răspuns fără ezitare: ”Sunt cea mai mare cumpărătoare de suveniruri ever. Plec cu valiza de mână şi vin cu două valize mari, pline de cadouri! Până acum am strâns zeci de globuleţe cu zăpadă, de pe unde am fost, deşi nu îmi propusesem să colecţionez aşa ceva. Şi, ce fac în fiecare călătorie, fără excepţie, este să trimit vederi. Familiei, prietenilor şi… mie”.

citește și...