Ce a spus Nadine Voindrouh despre prima zi de BAC. ”La 44 de ani am dat și eu una dintre probele examenului maturității”

29.06.2021, 12:41
Ce a spus Nadine Voindrouh despre prima zi de BAC. ”La 44 de ani am dat și eu una dintre probele examenului maturității”
Ce a spus Nadine Voindrouh despre prima zi de BAC. ”La 44 de ani am dat și eu una dintre probele examenului maturității”

Nadine Voindrouh susține examenul de Bacalaureat la 44 de ani. Vedeta a dezvăluit cum a fost prima zi de Bacalaureat pentru ea: ”Am trăit una dintre cele mai frumoase zile din viața mea”. Aceasta a fost impresionată de profesorii săi, care au așteptat elevii pentru a afla ce au făcut la examen. ”Gestul lor m-a emoționat profund”, a mărturisit Nadine.

Nadine Voindrouh, în vârstă de 44 de ani, s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc grație proiectului ”Școala vedetelor”, de la televiziunea națională. De-a lungul anilor, vedeta a apărut la numeroase show-uri și a prezentat diverse emisiuni de televiziune. Este căsătorită cu Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un copil.

Nadine a terminat acum liceul și a susținut primul examen de Bacalaureat.

Ce a spus Nadine Voindrouh despre prima zi de BAC.  ”Frumusețea acestui moment are și un simbolism aparte”

Nadine Voindrouh a povestit, pe contul ei de soc ializare, cum a fost în prima zi de BAC. ”Astazi am trait una dintre cele mai frumoase zile din viata mea – prima zi de BAC. M-am inscris la liceu la 38 de ani, iar azi, extrem de emotionata, la 44 de ani, alaturi de copiii de 14 ani (CORECTEZ, 18 ani), am dat si eu una dintre probele examenului maturitatii. Pentru mine, frumusetea acestui moment are si un simbolism aparte, si anume faptul ca trăim intr-o lume (Românie) in care un om, indiferent de istoricul său, poate reface/repara o bucata din viata sa, asa incat sa ii fie mai bine pe mai departe si, totodata, sa poate face pace cu ce a fost. Pentru mine asta inseamna ca traim vremuri bune, intr-o lume frumoasa.In mod neasteptat, aceasta zi a fost incununata de prezenta, in fata liceului unde dadeam examen, a profesoarei mele de romana, Ancuta Cornelia Drondoe, si a directorului liceului unde am terminat scoala. Acesti oameni au venit la prima ora la locatia examenului si au asteptat acolo cu emotii, pana a iesit fiecare elev de-al lor din examen, pentru ca elevii sa ii aiba/stie alaturi (fac asta de 13 ani de cand s a infiintat liceul). Probabil ca mai exista astfel de profesori, de directori de liceu, insa eu n-am mai auzit. Gestul lor m a emotionat profund”, a spus vedeta.

”Directorul facea poze elevilor doritori de amintiri, iar profesoara de romana impărțea imbratisari celor emotionati, avand grija sa recapituleze, in zbor, pentru fiecare dintre noi, si curentele literare… Mă uitam perplexa la ea si mă intrebam daca eu as fi un astfel de profesor… mi-e teama ca nu, insa la nivel uman, fara doar si poate, mi-a transmis un mesaj puternic pe care am sa-l port cu mine pe mai departe in viata. Am simtit ca acesti oameni si-au asumat cu maxima responsabilitate rolul pe care l-au avut in viata fiecarui om ce a fost lasat in mainile lor pentru a fi pregatit pentru viata din p.d.v. academic. M-au impresionat si le multumesc ca mi-au aratat ca exista si asemenea oameni. Am intalnit multi oameni buni, dar pentru ei trebuie sa fac o alta categorie, pentru ca e ceva mai mult decat calitatea umana… e ceva ce ține si de onoare, demnitate, datorie, constientizarea privilegiului de a fi una dintre uneltele ce formeaza un om… nu stiu, mai caut, pentru ca gestul lor m-a pus pe cugetat. Te imbratisez, ma duc sa mai invat cate ceva la istorie! ?”, a încheiat Nadine.

citește și...