Vica Blochina s-a sărutat cu o femeie, de ziua ei. Cine este vedeta cu care s-a sărutat fosta lui Victor Pițurcă

10.08.2022, 19:38

Vica Blochina s-a sărutat cu o femeie, de ziua ei de naștere. Blondina a scăpat de inhibiții și a oferit un moment incendiar invitaților săi. Totul a fost făcut public pe Instagram. Cine este vedeta cu care s-a sărutat fosta lui Victor Pițurcă.

Vica Blochina a avut parte de o petrecere de zile mari de ziua ei, la un local de fițe din Capitala, unde a invitat mai multe vedete  la ziua ei de naștere.  Tematica vestimentară a petrecerii este „Miss și Mister Bikini”, potrivit click.ro.

Blondina și-a invitat toți prietenii apropiați la o petrecere la piscină pentru a se distra împreună. Printre invitați s-au numărat Brigitte cu Pastramă, Anca Ciota, Maria Constantin cu soțul și mulți alții.

Vica Blochina s-a sărutat cu o femeie, la ziua sa de naștere

Irina Ceban, invitată la eveniment, a fost vedeta care i-a furat un sărut blondinei și a publicat pe rețelele de socializare momentul neașteptat.

Cele două și-au oferit un sărut, iar cea din urmă a făcut totul public pe Instagram.

Maria Constantin i-a făcut un cadou special

Fosta amantă a lui Pițurcă a primit zeci de cadouri, însă unul a ieșit în evidență. Maria Constantin, i-a făcut un cadou inedit, și anume o sticlă de șampanie pe care era inscripționat un mesaj specific aniversării.

‘’La mulți ani, Vica Blochina. 8 august 2022’’, este mesajul inscripționat pe sticla de băutură primit în dar de la Maria Constantin.

Vica Blochina este unul dintre concurenții de la Splash! Vedete la apă din acest sezon. Fosta balerină a acceptat provocarea de a sări în apă de la înălțimi amețitoare, însă s-a ales cu vânătăi în zona pieptului în urmă accidentării, având nevoie de îngrijiri medicale.

“Deci cam așa arată pieptul meu după competiția olimpică de la splash. Un proiect extrem de complex. La început am crezut că Splash este doar despre glam, distracție și că o să fie floare la ureche! Dumnezeule, a fost o competiție în adevăratul sens al cuvântului”, a transmis Vică Blochina pe Instagram.

 

citește și...