Vica Blochina a împlinit 47 de ani. Blondina a primit un cadou inedit

09.08.2022, 14:23

Vica Blochina a împlinit vârsta de 47 de ani.  Blondina afișează un trup demn de invidiat și se distrează ca o adolescentă. Fosta lui Victor Pițurcă a organizat o petrecere la o piscină din Capitală. Vedeta a primit un cadou inedit din partea prietenilor. Ce cadou i-a făcut Maria Constantin.

Vica Blochina a dat o petrecere fastuoasă cu ocazia zilei sale de naștere Blondina și-a invitat toți prietenii apropiați la o petrecere la piscină pentru a se distra împreună. Printre invitați s-au numărat Brigitte cu Pastramă, Anca Ciota, Maria Constantin cu soțul și mulți alții.

Vedeta le-a arătat fanilor ei, pas cu pas, ce a primit la împlinirea a 47 de ani.

Maria Constantin i-a făcut un cadou special

Maria Constantin și partenerul ei, Robert Stoica, i-au făcut Vicăi Blochina un cadou inedit, cu ocazia împlinirii vârstei de 47 de ani. Cei doi i-au dăruit vedetei o sticlă de șampanie personalizată, cu o imagine cu Vica Blochina, dar și un mesaj de ziua ei.

‘’La mulți ani, Vica Blochina. 8 august 2022’’, este mesajul inscripționat pe sticla de băutură primit în dar de la Maria Constantin.

Vica Blochina, concurentă la Splash! Vedete la apă

Vica Blochina se numără printre concurenții de la Splash! Vedete la apă din acest sezon, care va debuta pe 11 august la Antena 1.

Blondina s-a accidentat în timpul unui antrenament, având o săritură  în apă de la o înălțime destul de mare. Vica Blochina s-a ales cu o vânătaie imensă și a povestit că a trecut prin momente dificile, deoarece nu se aștepta să fie o competiție atât de dură și periculoasă.

”Deci cam așa arată pieptul meu după competiția ”olimpică” de la @splash.vedetelaapa… un proiect extrem de complex… la început am crezut că #splashvedetelaapa este doar despre glam, distracție, și o să fie floare la ureche!! Dumnezeule, a fost o competiție în adevăratul sens al cuvântului”, a scris vedeta pe contul de socializare, postând și o fotografie cu ea întinsă pe pat și îngrijită de o asistentă, despre care spune că i-a ”salvat viața”.

citește și...