Vica Blochina regretă că a avut o relație cu Victor Pițurcă: ‘Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva’

03.08.2021, 13:53
Vica Blochina regretă că a avut o relație cu Victor Pițurcă: 'Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva'
Vica Blochina regretă că a avut o relație cu Victor Pițurcă: 'Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva'

Vica Blochina a făcut declarații uluitoare despre relația pe care a avut-o cu Victor Pițurcă! Blondina a mărturisit că regretă că s-a iubit cu acesta, mai ales că era un bărbat însurat. 

Vica Blochina a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă, iar rodul iubirii lor este Edan, în vârstă de 14 ani. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria.

În prezent, Vica și Pițurcă nu-și mai vorbesc, însă fostul selecționer ține legătura cu fiul lui.

Vica Blochina regretă că a avut o relație cu Victor Pițurcă

‘Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva’, a mărturisit blondina.

Victor Pițurcă a recunoscut copilul Vicăi Blochina, după ce aceasta l-a dat în judecată și l-a obligat să-i plătească o pensie alimentară de 9.000 de euro lunar. De atunci, Edan și Pițurcă sunt de nedespărțit.

”«Eu îmi doresc să fiu ca tata», copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis «Cum așa?», mi-a zis «Tati e foarte disciplinat». Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a mai spus Vica.

citește și...