Vica Blochina, la un pas de moarte. ”Am vrut să mor!”. Ce i s-a întâmplat blondinei

12.06.2022, 10:47

Vica Blochina a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Blondina a trecut printr-un coșmar, după ce băiatul ei, Edan, a ales să se mute cu tatăl lui, Victor Pițurcă. ”Mă trezeam în fiecare zi şi plângeam. Voiam să mor. Am fost la doi psihologi”, spunea blonda.

Vică Blochina a intrat într-o depresie cruntă, după ce băiatul ei, Edan, a decis că vrea să locuiască alături de tatăl său. Vedeta a mărturisit că a suferit enorm, ba chiar a vrut să își ia viața.

Primele semne ale depresiei au apărut când Vica și-a pus întrebări cu privire la greșelile pe care le-a făcut în calitate de mamă, gândindu-se că este vinovată pentru plecarea copilului.

”Plângeam în fiecare zi”

”Când pleacă copilul, te gândeşti ce am făcut greşit, poate am eşuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoştea copilul, eu mi-am dorit şi plângeam în fiecare zi, îmi doream ca ei să îşi petreacă timpul împreună.”, a declarat Vica Blochina.

Blonda recunoaște că plângea în fiecare zi nu înțelegea de ce propriul copil nu voia să o asculte.

”Nu înţelegeam ce se întâmplă”

„Ca orice mamă care îşi iubeşte copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de faţă, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult şi nu înţelegeam de ce nu vrea să vină şi de ce nu vrea să mă asculte. Nu înţelegeam ce se întâmplă.”, a mai adăugat ea.

Mai mult, fosta iubita a lui Victor Pițurcă spune că a fost la un pas de sinucidere, chiar dacă a fost la doi psihologi. Vedeta spune că nu a vrut să ia pastile sau să meargă la psihiatru.

„Mă trezeam în fiecare zi şi plângeam. Voiam să mor. Am fost la doi psihologi şi au fost dezamăgire totală pentru mine. Eu nu sunt omul pastilelor, adică nu puteau să mă ducă la psihiatru”., spunea blonda.

citește și...