Fiul Vicăi Blochina, în vacanță cu fratele său vitreg, Alex Pițurcă Jr.! Se distrează de minune în Turcia

27.08.2019, 14:23

Vica Blochina și Victor Pițurcă au împreună un copil, pe Edan, deși inițial bărbatul nu a dorit să îl recunoască. Cu toate acestea, Vica Blochina a mărturisit că Pițurcă este un tată care se ocupă de copiii săi, Edan, Alex Pițurcă Jr. și Claudia Pițurcă. Vica Blochina a fost amanta lui Victor acum 16 ani, când fostul selecționer era căsătorit.

Fiul Vicăi Blochina, în vacanță cu fratele său vitreg, Alex Pițurcă Jr.! Se distrează de minune în Turcia

Deși Vica nu vorbește cu tatăl fiului său, aceasta nu are nimic împotrivă ca băiatul să aibă o relație bună cu fratele său vitreg. Drept dovadă, vedeta și-a trimis în vacanță băiatul cu Alex Pițurcă Jr, împreună cu iubita lui, Christina Ich.

Edan are acum 11 ani și are o relație foarte bună cu tatăl lui și familia acestuia. În acest moment, se află în vacanță la Bodrum, în Turcia, cu Alex Pițurcă și iubita gravidă a acestuia, Christina Ich. Bruneta a postat mai multe imagini pe Instagram.

În 2013, Vica a câștigat procesul privind paternitatea băiatului, iar Victor Pițurcă a fost obligată să plătească pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv şi câte 2.900 de euro lunar.

citește și...