Vica Blochina, despre relația cu Victor Pițurcă. ”Totul s-a întâmplat doar pentru copil”

16.01.2022, 11:52
Vica Blochina, despre relația cu Victor Pițurcă. ”Totul s-a întâmplat doar pentru copil”
Vica Blochina, despre relața cu Victor Pițurcă. ”Totul s-a întâmplat doar pentru copil”

Vica Blochina a făcut declarații despre relația de ani de zile pe care a avut-o cu fostul fotbalist și actual antrenor de fotbal Victor Pițurcă. De asemenea, blonda a vorbit și despre băiatul pe care îl au împreună, Edan, de care este foarte mândră. ”Totul s-a întâmplat doar pentru copil”, a mărturisit Vica Blochina.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan.

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Vica Blochina, despre relația cu Victor Pițurcă. ”Dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat”

Vica Blochina a vorbit, într-un interviu pentru emisiunea ”Acces Direct”, despre Victor Pițurcă și despre relația pe care fiul ei, Edan, o are cu tatăl lui, Blonda a mărturisit că Edan a luat-o prin surprindere când i-a spus că vrea să fie ca tatăl lui. ””Eu îmi doresc să fiu ca tata”, copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis ”Cum așa?”, mi-a zis: ”Tati e foarte disciplinat”. Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a declarat Vica Blochina, potrivit revistei Viva.

”Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. (…) Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. (…) Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva”, a mai spus Vica Blochina.

citește și...