Viața lui Theo Rose înainte de a deveni celebră. ”Am trăit săptămâni întregi doar cu 50 de lei”

31.05.2022, 16:27
Viața lui Theo Rose înainte de a deveni celebră. ”Am trăit săptămâni întregi doar cu 50 de lei”
Viața lui Theo Rose înainte de a deveni celebră. ”Am trăit săptămâni întregi doar cu 50 de lei”

Cântăreața Theo Rose a vorrbit despre viața sa de dinainte de a deveni cunoscută. Artista a mărturisit că s-a lovit de neajunsuri. În perioada facultății, Theo Rose a fost nevioită să se descirce cu puțini bani. ”Am trăit săptămâni întregi doar cu 50 de lei”, a declarat Theo Rose la o emisiune de televiziune.

Theo Rose a dezvăluit că a avut perioade, în trecut, când s-a lovit de neajunsuri.

Artista a explicat că, în timpul facultății s-a descurcat greu cu banii.

Viața lui Theo Rose înainte de a deveni celebră. ”În primii doi ani de facultate a fost mai dificil”

„Am trăit săptămâni întregi doar cu 50 de lei. I-am cheltuit pe pâine, niște legume, niște chestii, cărniță. Găteam cu vară-mea, aveam niște șuncă de la mama de la țară. Asta e șmecheria, dacă ai rude la țară îți trimit un ou proaspăt, niște șuncă afumată, niște brânză, niște roșii, niște castraveți. Mare parte din ce-ți trebuie ca alimentație ai. În primii doi ani de facultate a fost mai dificil”, a spus Theo Rose la emisiunea ”Vorbește lumea, de la Pro TV, notează click.ro.


Artista a vorbit și despre câștigurile pe care le are acum din mediul online: „Pe feed o postare costă 950 de euro, o serie de instastory plus tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed este 1.200 de euro și o postare pe feed este 950 de euro”.

Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Mărin

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, formează un cuplu de mai bine de patru ani.

Întrebată dacă a fost cerută de soție, Theo Rose a răspuns: ”Alex e la muncă… da nici nu visez la chestia asta. Se întâmplă lucruri în viața mea, nu știu dacă asta m-ar face fericită acum. Suntem bine, viețile noastre personale, profesionale sunt OK, nu stau acum să-mi fac planuri, că n-am timp. Dacă o fi o perioadă în care să meargă așa și așa cu muzica, o să zic hai să mai facem și noi un eveniment”.

citește și...