Ce spune Theo Rose despre căsătorie: „Te sperie atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta”

17.12.2021, 11:00

Theo Rose a vorbit despre viața persoanală și relația pe care o are cu iubitul ei de peste 5 ani, dar și despre planurile despre căsătorie. Cântăreața a lăsat să se înțeleagă că își iubește mult partenerul, dar nu vor să facă momentan acest pas. „Te sperie căsătoria atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta”, a spus Theo Rose.

Solista este una dintre cele mai bune voci din România și având parte de o carieră spectaculoasă. Theo Rose s-a bucurat de mult succes în 2021. Aceasta a prezentat o perioadă ”Vorbește lumea”, a participat la ”Masked Singer” și a devenit prezentatoarea show-ului SuperStar.

Artista a mărturisit că relația cu iubitul ei este una avansată, însă a spus că nu se gândește să facă marele pas, pentru că este un important. Însă, Theo Rose spune că nu se declară speriată de căsătorie, dându-și timp să înțeleagă ce caută.

Theo Rose despre căsătorie

„Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine. Te sperie căsătoria atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta. Eu mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu mă poate presa să fac un pas atât de important”, a spus vedeta pentru VIVA!.

Relațiile sunt presărate cu momente frumoase, însă și cu momente mai puțin plăcute. Certurile intre cei doi iubiți nu sunt unele serioase, artista recunoscând că discuțiile aprinse în relație este sarea și piperul. Theo Rose spune că iubitul ei este gelos, dar că merge la toate momentele artistice cu ea.

Iubitul lui Theo Rose este gelos

„Certurile, dacă nu sunt din motive serioase, mai animă conviețuirea. Suntem tineri și încăpățânați. (…) Sigur că au existat situații. Nu are cum să îi fie ușor, mai ales că nu sunt o tipă simplu de controlat. Dar a înțeles. E mai tot timpul cu mine, deci n-a fost tocmai greu”, a mai spus vedeta.

Theo Rose a trecut prin stări de anxietate pe care le-a avut, mărturisind cu sinceritate că a suferit în copilărie. Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a avut și atacuri de panică, precizând că terapia a ajutat-o enorm.

Artista s-a luptata cu anxietatea

„Am avut o perioadă când am avut gânduri mai urâte, adică gândul îți poate influența cu totul starea de sănătate și de spirit. De exemplu, am avut o perioadă în care mă gândeam că o să mi se facă rău și mi se făcea. Chestia asta se numește anxietate. În copilărie am asistat la mai multe chestii. De exemplu, dacă părinții mei se certau, pentru mine era prăpăstios. Aveam impresia că se vor despărți, că o să rămân singură și o să mă abandoneze, deși nu exista nicio șansă ca asta să se întâmple. A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut să mă ajute să-mi dau seama care sunt lucrurile care m-au afectat și în momentul în care am iertat tot ce s-a întâmplat și pe toată lumea, mi-am revenit complet”, a spus Theo Rose la o emisiune de televiziune.

citește și...