Vestea momentului în showbiz: Ioniță de la Clejani va deveni bunic! „Eu bănuiam că sunt însărcinată”

03.11.2022, 08:46
Vestea momentului în showbiz: Ioniță de la Clejani va deveni bunic! „Eu bănuiam că sunt însărcinată”
Vestea momentului în showbiz: Ioniță de la Clejani va deveni bunic! „Eu bănuiam că sunt însărcinată”

Celebrul lăutar, Ioniță de la Clejani, va deveni bunic pentru prima dată. Fiica nelegitimă a solistului, Ramona de la Clejani, este însărcinată. De ani buni, ea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un coleg de breaslă, Ady Paris. Ramona de la Clejani va naște anul viitor. 

Ioniţă de la Clejani va deveni bunic! Ramona, fiica cea mare a artistului, pe care o are dintr-o altă relaţie, este însărcinată și va deveni mamă pentru a treia oară. Ea a mărturisit că încă nu îi vine să creadă că este însărcinată, însă își dorește să nască o fetiță. Ramona de la Clejani va naște vara viitoare, iar tăticul bebelușului este un coleg de breaslă, Ady Paris.

Ramona de la Clejani este însărcinată

„Sunt însărcinată într-o lună și ceva. Îl voi face pe Ioniță bunic. Nu știu ce o să fie. Eu îmi doresc foarte mult băiat, el vrea fetiță, acum ce o vrea bunul Dumnezeu. Iubitul meu a fost foarte fericit când i-am zis că o să fie tătic, mai ales că el nu are copii. În ultima perioadă mă simțeam în continuu rău.

Eu bănuiam că sunt însărcinată, așa că mi-am făcut un test de sarcină și am aflat atunci că sunt gravidă. Mama este și ea fericită de când i-am zis că o să fie din nou bunică. Fetele mele la fel, sunt și ele bucuroase că vor mai avea un frățior sau o surioară”, a declarat Ramona de la Clejani, pentru Click!

În urmă cu câteva luni, Ramona și Ady Paris se despărțiseră, după ce artista a descoperit că bărbatul încă mai ținea legătura cu fosta iubită. Între timp, cei doi au revenit la sentimente mai bune, iar în curând vor deveni părinți.

Ramona de la Clejani, în război cu familia tatălui său

În vara lui 2021, Ramona de Clejani mărturisea că primește amenințări zilnic și se teme pentru viața ei și a familiei sale. Atunci, artista trebuia să demonstreze că Fulgy reprezintă un pericol, după ce a înaintat acțiunea în instanță.

Fulgy a avut o reacție nervoasă și a amenințat-o pe sora lui vitregă și pe oricine îndrăznește să mai păteze imaginea familiei lui. Băiatul Clejanilor vrea ca Ramona Manole să recunoască public faptul că tatăl ei nu este Ioniță de la Clejani.

„Toți prietenii m-au susținut și m-au îndrumat să merg la poliție. Eu vreau să știu un singur lucru, dacă eu am vorbit frumos, m-am comportat frumos, de ce să mă ameninți în halul acesta, de ce să-mi ameninți copiii? Cea mai mare supărarea a mea este că părinții lui nu iau atitudine.

Eu îl voi ajuta. Eu cu mâna mea îl bag în ospiciu pentru că a spus că vine să-mi violeze fetele, că vine să mă violeze și pe mine pentru că mama mea am luat-o de la aeroport și era mai mult leșinată, am dat cu apă pe ea pentru că a auzit discuțiile de acolo că totul este virtual și vă dați seama, numai mamă să nu fii, așa cum și doamna Viorica se bătea cu pumnii în piept că își iubește copiii, la fel îmi iubesc și eu copiii și familia”, a spus Ramona de la Clejani.

citește și...