Ioniță de la Clejani și-a desființat fiica nelegitimă. Reacția halucinantă a artistului: ‘Ești făcută din greșeală’

10.07.2021, 17:54
Ioniță de la Clejani și-a desființat fiica nelegitimă. Reacția halucinantă a artistului: ‘Ești făcută din greșeală’
Ioniță de la Clejani și-a desființat fiica nelegitimă. Reacția halucinantă a artistului: ‘Ești făcută din greșeală’

Ramona de la Clejani a făcut dezvăluiri tulburătoare la adresa tatălui său, Ioniță de la Clejani. Femeia a mărturisit că și-ar dori ca artistul să o recunoască ca și fiică. Din păcate, solistul are o altă părere.

Ramona de la Clejani a dezvăluit că tatăl ei a respins-o și a alungat-o din fața casei lui, când s-a dus să-l vadă. Se pare că Ioniță de la Clejani nu vrea să aibă nicio legătură cu fiica cea mare. Mai mult de atât, cântărețul i-ar fi adresat cuvinte jignitoare Ramonei.

Ioniță de la Clejani și-a jignit fiica nelegitimă

“Mi-a zis că să plec de la poarta lui că pune poliția pe mine. Mi-a zis și că ești fata mea, dar ești făcută din greașeală, mai mult de atât ce pot să spun”, a spus Ramona de la Clejani, în cadrul emisiunii ‘Acces direct’.

Ramona de la Clejani a mai scos la iveală faptul că Ioniță de la Clejani a mai avut un fiu făcut cu o altă femeie. Din păcate, băiatul a decedat.

“Lumea nu știe, dar mai aveam un frate care a murit înecat. A fost făcut de Ioniță cu altă doamnă, nu cu mama mea. Nu am apucat să îl cunosc, am înțeles că a murit la vârsta de șapte-opt ani. Tot din Clejani era. În sărăcie a trăit și el, a fost sărac lipit-pământului. De fapt, în Clejani, foarte puțini au posibilități materiale”, a mărturisit Ramona, pentru Playtech.ro.

Viorica de la Clejani îl ține sub papuc pe Ioniță?

Femeia este de părere că Viorica de la Clejani este cea care îi interzice anumite lucruri lui Ioniță.

“Nu vorbește Ioniță de mine, care sunt în viață, nu a vorbit niciodată. A zis că sunt făcută din greșeală, ce să zică de copilul ăla? Tata ar vorbi cu mine, că nu are suflet rău, dar nu îl lasă mahalagioaica de Viorica. Zici că l-a luat pe Ioniță flăcău.

Viorica l-a luat de la mătușa lui. După ce s-a despărțit de mama, Ioniță trăia cu mătușa Vioricăi. Apoi Viorica a pus mâna pe el, a văzut că tata e solicitat ca muzicant. Mare iubitoare e Viorica asta, mare geloasă, își bate joc de toți!”, a mai declarat solista.

citește și...