Vestea dată de Bianca Comănici, câștigătoarea de la ”Puterea Dragostei”. ”Poate așa a fost să fie și e dat de la Dumnezeu”

09.09.2020, 14:50
Vestea dată de Bianca Comănici, câștigătoarea de la ”Puterea Dragostei”. ”Poate așa a fost să fie și e dat de la Dumnezeu”
Vestea dată de Bianca Comănici, câștigătoarea de la ”Puterea Dragostei”. ”Poate așa a fost să fie și e dat de la Dumnezeu”

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, a făcut un anunț pentru fanii ei din mediul online.

Bianca Comănici a câștigat primul și cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, care au fost prezentate de Andreea Mantea.

Bianca Comănici și-a anunțat fanii din mediul online că nu s-a mai putut înscrie la facultate.

Potrivit wowbiz.ro, Bianca Comănici a vrut să se înscrie la facultate, chiar dacă nu are bac-ul luat, însă a aflat că nu se mai fac înscrieri anul acesta.

„O veste foarte foarte rea, extrem de rea! Însă poate așa a fost să fie și e dat de la Dumnezeu. Trebuia să mă duc dimineață să mă înscriu la facultate, dar din păcate, nu se mai fac înscrieri la facultate pentru că nu sunt foarte mulți studenți. Și din cauza nu o să înceapă cursurile. Chiar nu am ce să fac. Din păcate nu am reușit anul ăsta.

Poate așa a fost să fie. Să nu fac o faculatte doar ca să o fac. Mă gândesc că eu oricum o să dau bac-ul anul viitor. Până atunci o să mă pregătesc și apoi o să încep cu facultatea. Poate așa a fost să fie, ca să încep altă facultate, nu știu… destinul. Asta s-a întâmplat din cauza pandemiei”, a explicat Bianca Comănici.

A făcut bani frumoși

Se pare că Bianca Comănici a făcut bani frumoși într-un an la ”Puterea Dragostei”. Fosta concurentă a intrat în casa ”Puterea Dragostei” în octombrie 2018. Bianca a câștigat ”Puterea Dragostei” sezonul 1 în vara anului trecut. A rămas în Turcia, acolo unde se filmează emisiunea, și a continuat să fie concurentă și în sezonul 2 ”Puterea Dragostei”, găsindu-și iubirea alături de Livian, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat ulterior.

”Bianca a câștigat într-un an la ”Puterea Dragostei” 60.000 de euro, doar în sezonul 2. Este vorba despre premiile săptămânale, banii pe care-i primeau concurenții ca salariu sau diurnă și de marele premiu câștigat în finală. Suma este uriașă, trebuie să recunoașteți! Și poate acum înțelegeți de ce nu o plac ceilalți concurenți și sunt invidioși pe ea”, a afirmat, recent, vloggerul Denis Petcu.

citește și...