Vestea dată de Alina Pușcău. ”Mă căsătoresc anul acesta”

12.01.2021, 10:24
Vestea dată de Alina Pușcău. ”Mă căsătoresc anul acesta”
Vestea dată de Alina Pușcău. ”Mă căsătoresc anul acesta”

Alina Pușcău a făcut un anunț neașteptat la o emisiune de televiziune. Vedeta a anunțat că anul acesta se va mărita.

Alina Pușcău, fostă concurentă de la show-ul ”Ferma”, a făcut declarații legate de viața sa sentimentală. Alina Pușcău,  care a avut o idilă cu actorul Vin Diesel în urmă cu ani, a afirma, la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, că anul acesta se va mărita, însă nu a vrut să divulge cine este bărbatul cu care va ajunge la altar.

Întrebată de Cătălin Măruță ce planuri are pentru anul care tocmai a început, acesta a declarat: ”Vreau sănătate și fericire. Și am un secret: mă căsătoresc anul acesta”.

Alina Pușcău, despre bărbatul misterios care a cerut-o de soție. ”Nu este român”

Alina Pușcău nu a vrut să dea prea multe detalii despre bărbatul care a cerut-o de soție. ”Nu pot să spun. Voi spune la momentul potrivit. Nu este român, poate îl cunoașteți. Este secret”, a declarat vedeta.

”Este un bărbat de încredere, extraordinar. Nu a fost niciodată în România. I-am cunoscut familia, dar el nu mi-a cunoscut mama”, a adăugat ea.

„Nici mama nu știe cu cine mă mărit. I-am zis doar că mă mărit. E în șoc total. Important e să fiu eu fericită, nu?”, a mai spus celebrul fotomodel internațional, potrivit click.ro.

Alina Pușcău, despre dramele din copilăria sa

Alina Pușcău nu a avut deloc o copilărie ușoară. Despre dramele de atunci a vorbit vedeta într-un interviu.

Copilăria Alinei Pușcău a fost marcată de violență și scandaluri în familie, vedeta fiind cea care și-a ajutat mama să divorțeze. ”Evident că a fost un moment dificil, dar necesar. Dacă ar fi să dau timpul înapoi aș face fix la fel. M-am bucurat că am putut să îi cumpăr mamei o casă la o vârstă așa de fragedă și că am putut să-mi ajut familia. În special, mă bucur că am ajutat-o pe mama să fie independentă și să poată avea o viață nouă”, a mărturisit Alina Pușcău pentru revista Viva.

Deși i-a fost greu, Alina Pușcău mărturisește că a reușit să treacă peste probleme din trecut. ”Am lucrat la mine, la educația și evoluția mea. Trecutul l-am iertat și l-am lăsat în urmă. Doar așa poți merge înainte în viață”, a explicat vedea. ”Cât despre ce am trăit în copilărie cred că m-a făcut mai puternică, m-a întărit și m-a făcut să-mi doresc și mai mult să reușesc în viață”, a mai spus ea.

citește și...