Alina Pușcău, detalii după eliminarea de la ”Ferma”. Ce problemă a avut în ziua duelului

30.09.2020, 14:37
Alina Pușcău, detalii după eliminarea de la ”Ferma”. Ce problemă a avut în ziua duelului
Alina Pușcău, detalii după eliminarea de la ”Ferma”. Ce problemă a avut în ziua duelului

Alina Pușcău a făcut declarații după ce a fost eliminată de la emisiunea ”Ferma”.

Patru concurenți de la  show-ul ”Ferma” au dat tot ce au avut mai bun pentru a rămâne în Tabăra Bandiților. Printre aceștia și Alina Pușcău și Octavian Ciovică. Cei doi nu au fost în cea mai bună formă și au pierdut proba de eliminare.

La emisiunea ”Ferma. În Plus”, moderată de Vali Bărbulescu, Alina Pușcău a făcut declarații după eliminarea de la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV.

Aceasta a explicat că a avut o problemă de sănătate în ziua duelului.

”Problema a fost că eu, în ziua aceea, m-a tras curentul la spate. Și m-a durut foarte mult spatele. Și mi-a fost foarte greu să duc duelul până la sfârșit pentru că eram accidentată. Și Octavian era accidentat la picior. Și când l-am văzut pe el n-am mai spus nimic. Am zis ok mă bag până la sfârșit și asta este. Dar puteam să spun că sunt accidentată la spate și puteam să am o șansă, dar așa a fost să fie. Ăsta e jocul și așa trebuie să îl joci”, a declarat Alina Pușcău.

”Și eram și accidentată la mână din duelul celălalt, de săptămâna trecută cu Anisia, și pur și simplu mă durea foarte mult mâna”, a adăugat ea.

”Până la urmă sănătatea e cea mai importantă și am zis mai bine mă gândesc la sănătate”, a completat vedeta.

Ce spune Alina Pușcău despre problemele de viață din trecut

Alina Pușcău a fost întrebată de Vali Bărbulescu dacă problemele ei de viață din trecut au afectat-o la ”Ferma”.

”Nu, pentru că am uitat. Pur și simplu ce a fost în trecut a fost în trecut. Am devenit persoana din prezent și nu m-a afectat nimic. Adică nu mai sunt victimă a trecutului…

… Eu am avut succes de… La 16 ani am câștigat Elite Model Look. Și când căștigi la o vârstă foarte fragedă și nu ai părinții lângă tine, nu ai pe nimeni lângă tine…

Cred că toată lumea are câte o poveste din copilărie cu părinții. Am iertat și am uitat. Și am realizat că într-adevăr o tată ai și o mamă. Niciodată nu trebuie să-i judeci, trebuie să-i înțelegi, să treci peste și să-ți vezi de viața ta”, a afirmat ea.

”Ferma ne-a schimbat foarte mult. Vreau să spun că Ferma m-a schimbat din punct de vedere al prezentului. Trăiesc momentul. Nimeni nu-mi garantează mâine că voi trăi. Totuil este pe moment. Trebuie să fii super concentrat și să dai tot ce ai”, a încheiat Alina Pușcău.

citește și...